E2y

At vælge den rigtige kæledyr boarding kennel: resort, kenneler eller hoteller

Find de bedste selskabsdyr venlige indkvartering for din hund eller kat, mens du rejser

Sådan vælger du dit kæledyrs hjem væk fra hjemmet, mens du er væk, er en af ​​de mere vigtige valg, du kan gøre for dem. Mange mennesker er ikke klar over de ekstreme forskelle i PET boarding kenneler i disse dage. Bare selve navnet kan fortælle dig en masse. Vil du hellere din hund bo på en boarding kennel eller en kæledyr udvej ? Jeg tror, ​​at svaret på dette er nemt! Lad os nu undersøge, hvorfor det er ved at tale om priser, indkvartering, statister og andre faktorer.

 1. Lokalisering kæledyr boarding kenneler: Det første skridt i at vælge det rigtige sted til bord dit kæledyr er først at finde alle dine valg. Der er to virkelig enkle måder at gøre dette.
  • De Gule Sider - Kom ud din lokale telefonbog og åbne det op til de gule sider. Du bør være i stand til at finde flere kenneler i dit område i denne bog. De kan være opført under et par forskellige ting, såsom boarding kenneler, Pet Resorts, og selv Dyrlæge klinikker. Du bør også ringe til din egen dyrlæge for at se, om klinikken arbejder hun på tilbud boarding.
  • Internettet - Du kan også kontrollere de gule sider via internettet. Det kan være lettere for dig, hvis du ikke har lyst til at slæbe ud af, at store bog! Du kan også gøre en søgning på nettet ved hjælp af din foretrukne søgemaskine. Du kan søge efter kæledyr boarding kenneler, pet feriesteder, og dyrlægen klinikker, der tilbyder boarding.
 2. Tours: Nu hvor du har samlet en liste over steder, vil du ønsker at begynde at kalde dem. Den første (og måske eneste) spørgsmål, du vil stille, er, hvorvidt de tilbyder en rundvisning i deres anlæg. Dette vil være en umiddelbar indikator for kvaliteten af ​​placeringen. Mest høje ende faciliteter vil ikke have noget at skjule, og vil gerne give mulige kunder med en grundig rundvisning. Som du besøger de faciliteter, der tillader ture, vurdere de andre faktorer, der vil hjælpe dig med at træffe din beslutning.
 3. Rengøring: Når du deltager i turen, er det næsten givet, at renlighed vil være nummer én ting på dit sind. Uanset om du er ombord en kat eller en hund, renlighed er det vigtigste, du kan overveje for dit dyr, som du vurderer PET boarding kenneler.

  At vælge den rigtige kæledyr boarding kennel: resort, kenneler eller hoteller. Lokalisering kæledyr boarding kenneler.
  At vælge den rigtige kæledyr boarding kennel: resort, kenneler eller hoteller. Lokalisering kæledyr boarding kenneler.

  Vær sikker på at spørge, om de kenneler rengøres hverdag, og hvordan de rengøres. Sørg for, at kenneler rengøres hver gang dyret har afføring i kennelen. De fleste steder vil give kenneler en grundig rengøring hver dag i starten af ​​dagen. Dette er, hvad du leder efter, og det samme gælder for de katte. For din kats skyld, skal du sørge for kattebakker bliver renset ud mindst to gange om dagen. Dette er fordi de fleste kuld anvendte kasser vil være små og bliver nødt til at blive renset så ofte.

 4. Fodring: Fodring er naturligvis et meget vigtigt aspekt i at vælge den rigtige boarding kennel. Mange mennesker har en vis fodring tidsplan for deres kæledyr.

  Den første ting, du gerne vil tjekke, om kæledyr boarding kennel vil lade dig bringe din hunds egen mad. Hvis de gør tillade dette, dobbelttjekke, at de ikke opkræve ekstra for at fodre dit kæledyr den mad, du giver. Nogle kæledyr boarding kenneler kan opkræve op mod 5€ 0,00 ekstra bare for at fodre dit kæledyr sin egen mad hver dag. Der er også mange, der tillader dette uden at forlange noget.

  Også kontrollere og sørg for, at de vil forberede dit kæledyrs mad i overensstemmelse hermed til dine specifikationer. Mange steder vil fodre dit kæledyr op til to gange om dagen, men ikke mere end det. Dette er sandt, medmindre du er heldig nok til at finde en 24-timers facilitet, der findes i hele landet.

 5. Sengetøj og legetøj: Det er vigtigt at kontrollere, om anlægget vil tillade dig at medbringe dit kæledyr egen strøelse og legetøj. Nogle steder kan ikke tillade dette og vil kun vil bruge deres eget sengetøj. Dette er det samme for legetøj. Under sit eget sengetøj og legetøj kan være vigtige for dit kæledyr. Det kan være en stor trøst for dit dyr, mens han er væk fra dig.
 6. Extras: Mens du er væk, især hvis det er for en længere periode, vil det være vigtigt for din hund eller kat til at komme ud af kæledyr boarding kennel. De fleste steder vil tilbyde ekstra tjenester for dit dyr.

  Sørg for at tjekke, hvilke tjenester, der tilbydes af alle kæledyr boarding kenneler du tjekke ud. Mange vil måske kun tilbyde en tur eller to om ugen, mens nogle kan tilbyde tjenester hver dag. Disse kan omfatte ture, tilbringe kvalitetstid sammen med dit kæledyr (petting og børstning), eller afspille gange i indhegnede og sikre områder. Nogle steder, der rent faktisk kaldes resorts vil undertiden lade hundene at komme sammen, og svømme og have det sjovt sammen. Disse vil næsten altid koste ekstra, men noget mere end 5€ 0,00 om dagen er en smule på den høje ende.

 7. VIP-værelser: De fleste steder vil tilbyde, hvad de vil kalde VIP-værelser eller suiter. Til dit kæledyr, er det det samme som du opholder sig i en fancy suite på et hotel. Disse vil ofte være større end almindelige kenneler, og vil have ekstra bekvemmeligheder såsom tv og sofaer.

  Find de bedste selskabsdyr venlige indkvartering for din hund eller kat, mens du rejser. Sengetøj og legetøj.
  Find de bedste selskabsdyr venlige indkvartering for din hund eller kat, mens du rejser. Sengetøj og legetøj.

  VIP Værelser vil være en smule dyrere, selvfølgelig, men hvis du er på udkig efter den ultimative komfort for dit kæledyr, disse er en stor mulighed.

 8. Medicinsk behandling: Mange kæledyr tager medicin hver dag, og det er derfor vigtigt at sørge for anlægget vil tilbyde denne mulighed. Hvis dit kæledyr tager medicin, sørge for, at anlægget vil give det til dit kæledyr og at de har personale kvalificeret til at administrere medicin. Nogle kæledyr boarding kenneler kan også opkræve ekstra for at administrere medicin. Dette er fælles, men det bør ikke koste meget mere end 5€ 0,00 en dag eller så for denne service.

 9. Sundhedsovervågning: Det er meget vigtigt at sørge for, at PET boarding kennel vil overvåge din hunds helbred under sit ophold. Det tager ikke meget og ikke normalt koste noget ekstra. De mennesker, der tager sig af dit kæledyr bør altid holde et vågent øje med ham og vide, hvad man skal passe på. Mens anlægget vil have navn og nummer på din dyrlæge, er det vigtigt at sørge for, at de har en dyrlæge på opkald i tilfælde af en nødsituation med dit kæledyr.

 10. Pris: Priserne vil variere, især når de ekstra omkostninger lægges i. Husk, at mens ét sted kun kan være 15€ per dag, og en anden 20€ kan der være gyldige grunde til de øgede omkostninger. Det er her, touring faciliteterne vil være vigtigt. Nogle vil måske koste lidt mere, men det ekstra omkostninger kan være værd.

Husk, at kæledyr er familie, og efterlader dem er en meget gerne forlader dine børn med en babysitter, du ville ikke efterlade dem med hvem som helst. Du ønsker at sikre, at deres ophold er en behagelig én, og at du holder deres stressniveau ned.

Held og lykke med at finde det perfekte kæledyr boarding kennel.