E2y

Behandle får sygdomme

De fleste får sygdomme er let at behandle, hvis du fange dem tidligt

De fleste får sygdomme er let at behandle, hvis du fanger dem tidligt. Mange får sygdomme kan forebygges. Ordentlig pleje af dine får er afgørende for genopretning af de fleste får sygdomme.

Får skurv er en sygdom forårsaget af en mide på fårets hud. Sygdommen får skurv behandles med enten dips eller ved injektion.

Den næste får sygdom er scrapie

Behandle får sygdomme. Får skurv er en sygdom forårsaget af en mide på fårets hud.
Behandle får sygdomme. Får skurv er en sygdom forårsaget af en mide på fårets hud.

Den næste får sygdom er scrapie. Scrapie påvirker centralnervesystemet. Der er ingen kur for sygdommen. Da der ikke er nogen behandling for denne sygdom, skal det kontrolleres ved at fjerne enhver får related to affected får fra besætningen.

En anden får sygdommen er swayback. Swayback er forårsaget af en mangel på kobber i lam. Swayback påvirker hjernen og muskel kontrol. Sygdommen swayback kan forebygges, hvis moderfår gives en indsprøjtning af kobber forberedelse mid-graviditet.

ORF er en sygdom, der påvirker ældre lam og moderfår, det forårsager læbe og ansigt læsioner. Orf behandles ved at give fårene orfoids mundtligt og ved hjælp af en terramycin spray på læsioner.

Klovsyge er en anden får sygdom. Klovsyge forårsager halthed og casued af en organisme i jorden. Fårene sygdom klovsyge behandles med en pasta indeholdende kobbersulfat. Regelmæssig rengøring af fåreuld fett med en soulution holdig kobbersulfat anbefales til forebyggelse.

En fælles får sygdom er hypomagnesiæmi eller græs vakler. Græs vakler er forårsaget af en mangel på magnesium og / eller calcium. Får skal have en daglig indtagelse af magnesium, da deres krop ikke er i stand til at gemme det. Græs vakler behandles med injektioner af burogluconate under huden på forskellige punkter på kroppen kan redde fårene. Kalcineret magnesit spredes på græs eller mineral licks stilles til rådighed kan hjælpe med at forhindre græs vakler.

De fleste får sygdomme er let at behandle, hvis du fange dem tidligt. Den næste får sygdom er scrapie.
De fleste får sygdomme er let at behandle, hvis du fange dem tidligt. Den næste får sygdom er scrapie.

Bloat er en sygdom forårsaget af overdreven gas opbygning i fårenes mave. Dette er forårsaget ved at skifte fødevarer hurtigt. Oppustning er et får sygdom behandlet ved at standse dannelsen af ​​yderligere gas, og samtidig fjerne den gas, der er til stede.

Den mest almindelige sygdom hos lam er lungebetændelse

Den mest almindelige sygdom hos lam er lungebetændelse. Lungebetændelse opstår, når et lam bliver stresset af for lidt mælk eller ammoniak fra urinen i strøelse. Lungebetændelse hos får behandles med injektioner af antibiotika og sulfamethazin. Selen og E-vitamin kan hjælpe med at forhindre lungebetændelse.

Enterotoxemia er en anden får sygdom. Det påvirker får, der indtager store mængder af korn foretaget med bakterier. Enterotoxemia kan behandles med type D toxoid vaccine. Det er afgørende, at fårene er ormekur på tidspunktet for vaccinen. Enterotoxemia kan forhindres ved at vaccinere fårene.