E2y

Design en satin skærf for en hjemkomst dans eller parade

Homecoming kan være højdepunktet i high school liv

Homecoming kan være højdepunktet i high school liv. Hvis du er korte om midlerne eller løbe tør for tid til at bestille en hjemkomst skærf, overveje at gøre din egen. Med lidt tid og kreativitet, kan du oprette en simpel endnu fantastisk vinduesramme for din dans eller parade.

Design en satin skærf for en hjemkomst dans eller parade. Fastgør de to stykker.
Design en satin skærf for en hjemkomst dans eller parade. Fastgør de to stykker.

Design dit eget vinduesramme vil ikke kun tilføje skønhed til dit hjemkomst kjole , men originaliteten af at gøre det på din egen, vil tillade dig at skille sig ud i en menneskemængde.

For at gøre en dejlig satin skærf:

Materialer:

Homecoming kan være højdepunktet i high school liv. Fold rammen stoffet i halve.
Homecoming kan være højdepunktet i high school liv. Fold rammen stoffet i halve.

2-6 "x 36" stykker hvidt brude satin
72 "af trim bånd ½" til 1 "tyk
Iron-on breve

Værktøjer:
Nål & tråd
Dobbelt-sidet stof tape
Skole pin
Jern

  1. Læg de stykker hvidt brude satin fladt på et bord. Stykkerne skal placeres ende til, så de skaber et langt stykke og den blanke side er nede mod bordet.
  2. Fastgør de to stykker. Sy de to ender sammen om at skabe en enkelt længde på 72 ".
  3. Placer trim bånd mod en lang ende. Du bør have en trim bånd, der løber langs den ene side af satin stof eller 72 ".
  4. Fastgør trim bånd. (Overvej matcher din trim bånd til din skole farver.) Brug dobbeltsidede stoftape, fastgøre trim bånd lidt overlappende den ene side af længden af ​​rammen.
  5. Fold rammen stoffet i halve på langs. Match kanterne af hvide satin stof til at skabe en 3 "bred vinduesramme med trim brik på bunden.
  6. Fastgør rammen søm. Brug enten tape eller nål og tråd til at sy en lige søm. Rammen vil være mindre tilbøjelige til at flosse, hvis kanten er foldet, og derefter syet sammen.
  7. Fastgør bogstaver. Med jern-på breve, bør du lægge dem ud på rammen for afstanden først og derefter stryge bogstaverne efter jern-on pakke retningslinjer.
  8. Finish søm i hver ende af rammen. Du kan lave en simpel søm finish for hver ende, eller tilføje en ekstra stykke af trim bånd. Hvis du foretrækker, skære skærf ender i trekanter, derefter afslutte sømmen for et mere sofistikeret look.
  9. Fastgør rammen. Placer rammen over bærerens skulder med hjemkomst titlen foran på brystet. Wrap den anden halvdel hen over ryggen, så slutte enderne på bærerens hofte. Ved hjælp af skolens pin, og fastgør fastgøre enderne til at passe ved hoften.

Homecoming er en vigtig begivenhed - at skabe en personlig og kreativ ramme kan gøre det endnu mere speciel. Brug jern-på breve og andre dekorationer, kan du klæde det op yderligere med din skoles våbenskjold eller maskot. Når lit kommer til design, himlen er grænsen.