E2y

Få gratis hønsegården blå prints: kylling hus planer

Lær hvordan man opbygger en hønsegården ved at finde de perfekte blå prints

Finde gratis hønsegården blueprints er ikke så udfordrende som man skulle tro. De er let tilgængelige på internettet, fra foder virksomheder og på farmers'co-ops. Tricket er ikke at finde dem, men i valget, blandt dem til rådighed, der bedst passer til dit formål. Når du har fundet det perfekte sæt af planer, kan du begynde at lære hvordan man opbygger en hønsegården.

Få gratis hønsegården blå prints: kylling hus planer. Rastende barer-dine.
Få gratis hønsegården blå prints: kylling hus planer. Rastende barer-dine.

Den første overvejelse er, hvor mange kyllinger planlægger du at rejse? Hvis du går ind i alvorlige fjerkræavl, og planlægger at rejse tusindvis af fugle, du har brug for en kylling stald, der er designet til maksimal effektivitet i form af bortskaffelse af affald, rengøring og sterilisering, og et område til udrugning, samt hvilesteder, reder og rækkevidde plads.

Forudsat at vi er på udkig efter hønsegården eller hus planer, og ikke laden planer, den bedste måde at få blå aftryk, der vil passe til dit formål er først at bestemme, hvad dine behov er. Vil du hæve 100 kyllinger til voksenalderen, slagter eller sælge de unge haner og give næring hønsene for æg? Eller er du på udkig efter en familie forsyning af måske seks æg om dagen? Antallet af kyllinger og deres formål vil afgøre, hvor mange hvilesteder og reder du har brug for.

Følgende oplysninger vil føre dig til de rigtige planer, så du kan lære hvordan man opbygger en hønsegården.

Rastende barer-dine planer skulle have nok godt fordelte barer at give hver roosting fugl plads til at sprede sine vinger.

Reder-du får brug for en hylde reden for hver æglæggende høne, og et par ekstra, hvis din flok vokser, eller du har brug for at sterilisere en rede eller to, så sørg for at kontrollere for dette i hus planer du vælger.

Lær hvordan man opbygger en hønsegården ved at finde de perfekte blå prints. Reder-du.
Lær hvordan man opbygger en hønsegården ved at finde de perfekte blå prints. Reder-du.

Nem rengøring - Strøelse skal udskiftes hyppigt, og gulve skal fejes eller raked dagligt for at forebygge sygdom i flokken. Plan for din komfort, mens rengøring.

Fodring og vanding-kyllinger er ikke særlig hvor deres ekskrementer jord, og mad og vand retter er ofte modtagere. Sørg for at give mulighed for den største del af retter til at være uden for kabinettet, for at minimere forurening og maksimere rengøring lethed.

Ventilation-Alle dyr gør bedst med masser af frisk, ren luft. Derudover er der i varmt vejr, tør kylling ekskrementer hurtigt og bryde op i fint støv, der svæver i luften. Sørg for, at din hønsegården planer tillader god cross-ventilation. Du ønsker ikke at trække vejret kylling støv, mens du renser coop.

Det er ikke svært at finde gratis hønsegården blå prints. Det er vigtigst at finde de rigtige for dig, så du kan begynde at opbygge i dag.