E2y

Hvordan at bade et barn

Du kan ikke bare lade et lille barn bade ved sig selv uden opsyn, især hvis dit barn er stadig en baby eller et lille barn. Selv når dit barn kan synes gammel nok til at bade ved sig selv eller lege med vand, vil han stadig brug for tilsyn. I det mindste, vil du nødt til at sikre, at badeoplevelse er sjovt, så dit barn vil tage en smag til badning.

Hvad skal du bruge:

  • Dit barn
  • Badekar
  • Shampoo, sæbe, baby vask
  • Håndklæder, vaskeklude
  • Badelegetøj

Hvordan at bade et barn. Lad barnet lege lidt i karbad før korrekt badning dem.
Hvordan at bade et barn. Lad barnet lege lidt i karbad før korrekt badning dem.

1.. Forbered badekarret

Fyld karret med vand, der er nok for barnet at sidde op i. Vandet skal være ved den rigtige temperatur. Lunkent vand ville gøre, især hvis barnet er stadig en baby. Tilføj nogle boble bad eller baby vask og bland det. Hvis barnet er gammelt nok til at tale, bede om hans eller hendes præference for vandtemperaturen. Også hvis barnet er stadig en baby eller lille barn, lægge nogle håndklæder nær området karbad at fange noget vand, der kunne sprøjte ud.

2.. Få barnet klar til badning

Hjælp klæde barnet, hvis han har brug for hjælp. Hvis dit barn er stadig en baby eller lille barn, sænke dem i karbad fødderne først, så de kan vænne sig til vandets temperatur og få dem sidde oprejst i en behagelig stilling.

Tøm karret og skyl ethvert spor af sæbe og sæbeskum.
Tøm karret og skyl ethvert spor af sæbe og sæbeskum.

3.. Start badning

Lad barnet lege lidt i karbad før korrekt badning dem

Lad barnet lege lidt i karbad før korrekt badning dem og tilføje nogle legetøj, så han eller hun ville have nogle sjove. Hvis barnet er stadig en baby eller lille barn, skal du starte ved at anvende vand til en vask klud og klem det over barnets hoved til at drysse ham eller hende med vand. Derefter fortsætter gnide resten af ​​barnets krop med vaskeklud. Hvis barnet er gammelt nok, kan du bruge en bruser hoved eller en dipper at bade dem med vand. Påfør sæbe og shampoo, men vær sikker på, at sæbeskum og skumme ikke vil nå barnets øjne, fordi det vil irritere ham. Derefter skylles barn af ethvert spor af sæbe og sæbeskum.

4.. Tør barnet

Tøm karret og skyl ethvert spor af sæbe og sæbeskum

Tøm karret og skyl ethvert spor af sæbe og sæbeskum. Derefter tager dit barn ud af karret og bruge et håndklæde til forsigtigt klappe eller gnid ham tør. Wrap ham med et håndklæde for at holde ham lidt varm. Også anvende nogle lotion eller baby pulver bagefter.

5.. Klæd barnet

Bære eller føre dit barn ind i soveværelset og hjælpe ham kjole når den er tør nok. Hvis han er stadig en baby eller lille barn, lægge ham eller hende tilbage på sengen og lagt på bleen først. Derefter sættes på resten af ​​tøjet og kam eller børste sit hår.

Sørg for at gøre hvert bad tid til at være en fornøjelig oplevelse for dine børn, så de vil se frem til det hver gang. Dette vil gøre dit arbejde lettere og du kan også have det sjovt kommer badetid.