E2y

Hvordan at få en vellykket sociale is

Is socials er et store begivenheder at holde

Is socials er et store begivenheder til at holde. De kan også være et middel til at kommunikere og nå ud til dit nabolag, eller at genoplive dit forhold til dine gamle tid venner. Her er nogle punkter at tænke, for at hjælpe dig op i at være vært din is socials.

Hvordan at få en vellykket sociale is. Liste over alle de personer, du vil invitere til din fest.
Hvordan at få en vellykket sociale is. Liste over alle de personer, du vil invitere til din fest.

Planlæg i god tid.

  • Liste over alle de personer, du vil invitere til din fest. Send invitationer. Være kritisk med detaljer om den part, hvornår, hvor og hvordan dine gæster vil komme der. Du kan også sætte nogle tegn, balloner eller hvad kreative skiltning, som du mener vil være nyttige for dine gæster til nemt at spore ned mødested for den part, og på samme tid dem forbavset og begejstret for den næste overraskelse i dit arrangement forlade.
  • Bliv fortrolig med smag af is, at dine gæster bedst kan lide. Dette vil tjene som din indeks, hvad varianter du vil købe.
  • I din invitation bede dem om at bringe deres foretrukne toppings. Du kan have det som en gammeldags is sociale, hvor dine gæster vil bringe forsyninger nødvendige i lejligheden. Og, på din side, kan du sponsorere mødested og andre forsyninger nødvendige gerne kogler, dessert fade, glas, dåser, og så videre og så videre. Du kan opdele dine gæster i grupper og bede dem om at bringe elementerne på denne lejlighed. Du kan medtage det i deres invitation.
  • Hold øje med vejret måleren. Såfremt det er tilfældigt, bliver vejret dårligt den dag, klar til dig selv med en presenning eller hvad over-head vandtæt cover kan du lægge dine hænder på, så din fest kan stadig gå videre.

Før du køber noget,

Is socials er et store begivenheder at holde. I din invitation bede dem om at bringe deres foretrukne toppings.
Is socials er et store begivenheder at holde. I din invitation bede dem om at bringe deres foretrukne toppings.

  • Liste ned alle de nødvendige elementer.
  • Søg din lokale butikker, eller du kan søge på nettet og gå online for overskud, hele salg eller bulk ordrer for de emner, du har brug for partiet.
  • Vælg mindst 3 varianter af is, chokolade, vanille og jordbæris vil gøre.
  • Glem ikke at sætte på din liste en kasse med plastik handsker til håndtering af frosne behandler. Cones, kan det være lavet af kage, wafer eller sukker, eller noget, der passer til dit budget. Omfatter nogle plastik eller melamin skåle, dessert retter og-briller plus, tilføje nogle kastere for forfriskninger. Glem ikke farverige servietter og lange skeer for is.

Nu, invitationerne er sendt, og hele gæstelisten er blevet underrettet og havde bekræftet, og mødested, sammen med sine dekorationer, var blevet sat op, er det tid til virkelig at have nogle sjove. Gør det nemmere for værten at lette socials og for gæsten til at føle sig godt tilpas og nyde begivenheden. Det er tilrådeligt at have en skål med vand til is scoop nemmere fuldtudviklede. Sørg for at sætte skraldespande eller affaldssække på strategiske steder for nem oprydning og for at minimere rod. For forfriskninger har krukker af almindeligt vand, iste og saftevand, med en spand fyldt med isterninger på siden. God fornøjelse!