E2y

Hvordan at gøre dit ægteskab sjovt og spændende

Det tager planlægning og bevidst indsats fra din side for at opretholde et lykkeligt ægteskab. Hver partner skal gøre deres del for at gøre ægteskabet så sjovt og så spændende som muligt. Undertiden, par, der har været gift i en årrække udvikle selvtilfredshed og tage ægteskab for givet. De er sammen, men gnisten ikke længere er der. Hvis du finder dig selv i denne situation, nedenfor er nogle tips til at gøre genoplive din passion og gøre dit ægteskab mere sjovt og spændende.

  1. Pas på dit udseende. Besøge skønhedssalonen eller en spa og få nogle tiltrængt forkælelse og perking session. Få en manicure og pedicure, trim og style dit hår og investere på nye make up. Klæd dig for din mand og vente for ham at komme hjem og bifalder hans med stort knus og en varm kys. Det kan overraske ham, men lad ham vide, at du klædt op med ham i tankerne. Bær en favorit kjole eller en, der ser rigtig godt ud på dit i flatterende farver, der vil forbedre din figur og din naturlige skønhed.
  2. Udstråler nogle sexiness og vamp med den måde, du smiler og røre ved ham og lad ham forudse, hvad der er i vente for resten af ​​aftenen. Være klar og slid attraktiv og sexet undertøj.
  3. Igangsætte fysisk kontakt, når du kan. Tryk hinandens ansigt, som du hilser på hinanden godmorgen. Hold hænder, mens du sidder sammen nyder en kop te, kaffe eller vin. Sidder tæt sammen, mens du ser fjernsyn. Tryk på din ægtefælle ofte. Kør din hånd langsomt ned ad hans arm. Kærtegne hans lår, mens du sidder tæt sammen, læne dit hoved på hans skulder og plante flere kys langs hans jawline og hals. Lad ham vide, at du nyder at røre ham og invitere ham til at gøre det samme. Disse små håndbevægelser kan føre til større forventning til mere intimitet senere i soveværelset.
  4. Give hinanden massage med duftende olier. Opret den rette stemning ved at tænde rummet med duftende stearinlys. Sæt på din favorit duft og sprøjte nogle på lygter på din natbord. Bær sexet lingeri, som du giver din mand en massage. Få jer i humør til nogle store elskov senere.
  5. Lyt til, hvad din partner siger. Han kan sæsons om at købe en ny gadget, et nyt ur, bælte, bog eller hvad. Tage tippet og købe elementet og præsentere den for ham som en no-lejlighed gave.
  6. Hold din kommunikation åben og konstant. Efterlad din ægtefælle en kærlighed note eller ord af kærtegn og tak. Pin det på puden, stak den på spejlet eller ved siden af ​​en kop din ægtefælles foretrukne drink. Lav nogle notater af beundring og bruge dem som bogmærke i bogen, at din ægtefælle øjeblikket læser. Være vittig, sexet og frække med dine noter.
  7. Gør det til et punkt til at tilbringe tid sammen. Gå på weekendture til steder, som du brugte til at besøge eller planlægger at besøge. Vend det i mini-bryllupsrejse ture. Lave aktiviteter sammen og finde nye ting, at du både kan nyde.
  8. Holde huset rent og velholdt. Pas på børnene og stræber efter at have en rolig og fredelig husstand.
  9. Gå på out-of-the-ordinære datoer. I stedet for den sædvanlige middag og film, hvorfor så ikke gå i zoologisk have, et museum, en forlystelsespark, hvor man kan nyde rides. Vær dristig og gøre ting, som du aldrig har gjort før, og gå til steder, der ikke er mærket som dating steder.

Hvordan at gøre dit ægteskab sjovt og spændende. Pas på dit udseende.
Hvordan at gøre dit ægteskab sjovt og spændende. Pas på dit udseende.

Der er en masse kreative ideer, som du kan bruge til at gøre dit ægteskab mere sjovt og spændende. Den vigtigste faktor er, at de to af jer skulle glæde og gavn af disse aktiviteter.