E2y

Hvordan at gøre mænd jaloux

Hvis du har besluttet at gøre en mand jaloux, kan du lige så godt gøre det rigtigt. Følg nedenstående trin, og du er sikker på at bringe det grønne monster i dit fyr.

  1. Sørg for, at mændene er interesseret. Hvis et menneske ikke er interesseret, så han er bare ikke interesseret, og du kan ikke gøre ham jaloux. Så vær sikker på dit bytte, før du gider at komme ind game-playing mode.
  2. Pas på dig selv. Spendere på noget for at få dig ind i stemningen og følelsen smukke. Brug lidt tid på gym for at komme i bedre form eller hoved til salon for en ny frisure og en krop polish eller massage. Send dig selv nogle roser. Uanset hvad det er, der gør du føler dig smuk - hengive.
  3. Chat med dine veninder. Alle mænd ved, at kvinder taler. Begynd at bruge lidt ekstra tid med dine veninder, og han vil begynde at spekulere på, hvad du har at tale om. Planlæg en piges aften i byen eller en weekend i Vegas med pigerne. Som en særlig bonus, vil dine veninder sandsynligvis har deres egne tips til at få den fyr i linje.
  4. Flirt med andre fyre. Denne ene er en surefire måde at inspirere jalousi, og nogle gange ødelæggelse, så vær forsigtig med flirtende side af din personlighed. Før du beslutter at tage denne risiko, så tænk over, hvad du ønsker fra dit spil. Hvis du ønsker at holde den mand, efter at du gør ham jaloux, være meget omhyggelig med ikke at gå overbord og gøre ham tror du ikke kan være trofaste. Også være sikker på den anden fyr, du er målet ikke er en ven, du vil holde på, fordi selv den mest rationelle fyr ikke vil være villige til at dele dig med den ven, du brugte til at gøre ham jaloux.
  5. Har selvtillid. Det mest attraktive ting du kan være, er sikker og sikker på dig selv. Ved at vise din selvtillid, vil du gøre manden undre. Hvis du ved, at du er en gevinst, vil han også. Den bonus for denne bevægelse er dobbelt - din fyr vil spekulerer på, hvor mange andre mænd indse, hvad en præmie, du er, og du kan indse, at du er temmelig speciel og har ingen grund til at spille spil for at gøre din fyr jaloux.
  6. Må ikke være indlysende. Hvis du er forpligtet til spillet, ikke gør et stort show af det. Gør mænd jaloux kan ikke gøres åbenlyst, fordi hvis de indser du øver manipulation, vil spillet ende hurtigt, og du vil være en til at lide under følgerne.

Hvordan at gøre mænd jaloux. Sørg for, at mændene er interesseret.
Hvordan at gøre mænd jaloux. Sørg for, at mændene er interesseret.

Gør mænd jaloux kan synes sjovt eller endog nødvendigt at få dem tilbage i linje, men vær sikker på, at du ved, hvad dit mål er, før du går i gang. Jalousi er et farligt spil for de fleste forhold og kan have uforudsete konsekvenser. Hvis du er forpligtet til kurset, så sørg for du lykkes ved at følge ovenstående trin og være subtile i din jagt.