E2y

Hvordan at holde en baby på din hofte

Babyer er søde og nuttede

Babyer er søde og nuttede. De er små engle sendt fra himlen og bundt af glæde især for deres forældre. Det er forbløffende, hvordan deres uskyldige smil kan gøre dig glad. De er så speciel og elsket, at de bliver taget hånd om det øjeblik mor ved, at hun er gravid. Gravide kvinder går til deres læge for deres regelmæssige check-up, tage vitaminer og nødvendige hvile for sund graviditet. Alt, hvad barnet har brug for hans ankomst er forberedt. Indtil den dag kommer, at barnet er velkommen til verden. Den lange ventetid er endelig forbi til forældrene. De kan endelig se deres dyrebare lille skat. Barnet overøst med kærlighed, ikke blot fra sine forældre, men med familie og venner.

Babyer er skrøbelige, fordi deres krop endnu ikke er stærke

Babyer er skrøbelige, fordi deres krop endnu ikke er stærk. De har brug for din omsorg og støtte. Men som månederne går, bliver barnets muskler og knogler stærkere. På 6. måned, som regel barnet kan bære sit eget hoved og ryg, selvom han stadig ikke kan støtte hans ben. På dette tidspunkt, kan du allerede bære barnet på din hofte. Mens transporterer baby på hoften, kan du bruge din anden hånd til at gøre noget som skriver, telefonen besvare eller skifte kanal på fjernsynet. Hvis du er udenfor eller gå rundt og barnet er i din hofte, vil han være i stand til at nyde udsigten, da han vil være rigtigt se, hvor du skal hen. Hvis du er en første gang mor, eller det er din første gang at holde en baby på din hofte, behøver du ikke at bekymre sig, fordi der er en ordentlig måde at gøre dette, så du frit kan bevæge sig den anden hånd og barnet kan nyde udsigten samtidig sikre, at han føres korrekt.

Til korrekt holde en baby på hoften og følge nedenstående trin:

  • Sørg for, at barnet er stærk nok til at understøtte sit eget hoved og ryg.
  • Put dine hænder under armhulerne af baby og forsigtigt bære ham.
  • Sæt ham på dine hofter på en måde, at hans ene ben er foran maven og det andet ben er i ryggen.
  • Hvis du placerer barnet på din højre side, pak din højre hånd på barnets ryg og holde hans balder, så hans ryg vil blive støttet for at forhindre ham i at falde, og han vil blive sikret i din hofte.
  • Barnets hånd skal være foran dit bryst og den anden er på din ryg. Dette vil give barnets hoved og arme til frit at flytte og stadig sørge for, at hans krop er støttet af dine hænder.


Hvordan at holde en baby på din hofte. Til korrekt holde en baby på hoften og følge nedenstående trin.
Hvordan at holde en baby på din hofte. Til korrekt holde en baby på hoften og følge nedenstående trin.

Du kan nu bære dit barn uden for en spadseretur eller være i stand til at gøre noget, mens du tager sig af ham og være en multitasking mor. Hvis du står på ét sted i en længere periode, kan du skubbe dine hofter på den side, hvor barnet er placeret, så du kan slappe af din ryg og lægge pres på dine hofter.