E2y

Hvordan at komme igennem en militær deployering

Hvis du er en hær kone

Hvis du er en hær kone, så vil du helt sikkert være en af ​​de mange koner, der vil have til at udholde uger, måneder og endda år af deres mænd i et fremmed land beskytter den frihed nationen. I disse tider, kan det sikkert være uslebne for nogen, når hans eller hendes elskede er langt væk i en alvorlig og potentielt farlig situation. Ikke desto mindre vil du nødt til at komme igennem denne måde, mens du stadig formår at rede dit hjem og din kærlighed til sin hjemkomst fra tolden. Her er nogle tips om, hvordan man kommer igennem hver dag, når din ægtefælle har været indsat for en militær mission.

Exchange keepsakes og memorabilia. Før din husbond blade til en mission i Mellemøsten, er det vigtigt, at både du vise din kærlighed til hinanden. Den bedste måde at gøre dette på er gennem en simpel udveksling af emner at tjene som påmindelser om, at du vil være med hinanden hele tiden i ånden. Dette kunne være et billede, et brev, en nipsting, eller noget, at både din skat. Måske en påmindelse om din vidunderlige bryllupsrejse i Niagara Falls eller et billede af dine to i løbet af en simpel picnic i parken. På samme tid, så sørg for at medtage en kærlig bemærkning beroligende ham din udødelige kærlighed for ham.

Lad ham ikke forlade med uløste spørgsmål

Hvordan at komme igennem en militær deployering. Exchange keepsakes og memorabilia.
Hvordan at komme igennem en militær deployering. Exchange keepsakes og memorabilia.

Lad ham ikke forlade med uafklarede spørgsmål. Når din mand forlader til indsættelse, bør det altid være på en høj tone, hvor ingen problemer og problemer vandrer i begge dine tanker. Hvis du havde en elskers spyttede natten før han forlader, og du fyre aldrig løst dette, så både du vil helt sikkert have nogle bekymringer om dit sind, at kunne gøre begge dine elendige. Sørg for, at alt er i orden, før han forlader.

Ophold i konstant kommunikation

Ophold i konstant kommunikation. Selv hvis din husbond er derude forsvare sit land, vil han stadig altid har tid til at kommunikere med dig, om brev, et telefonopkald eller en web-chat. Sørg for at du få tid til ham, og han gør tid til dig. Hvis det er muligt, skal du sørge for begge holde kontakt med hinanden hver dag eller mindst hver anden dag. Og når du gør komme til at tale med ham, så sørg for at lytte til hvert ord. Husk, at han er konstant i skudlinien, der betyder, at han har brug for nogen at snakke med, der vil lytte. Lad ham tale og altid lade ham vide, at du elsker ham. Husk at begrænse dig selv fra formidle problemer i hjemmet fronten som dette kun vil tilføje til hans bekymringer.

Hold dig travlt. Venter på din husbond til at skrive, ringe eller komme hjem kan være ganske beskatte på krop og sind. For at forhindre denne konstante angst, så prøv at holde dig travlt med arbejde eller gøremål omkring huset. Dette vil forhindre negativ tænkning til cloud dit sind. Vær positiv og patient.

Alle disse kan være lettere sagt end gjort, men med beslutsomhed og tilstedeværelse, kan du gøre det og komme igennem denne situation. Husk at holde dig i selskab med venner. Deltagelse i en koner støtte gruppe ville være en fantastisk måde at hjælpe dig igennem denne oplevelse.