E2y

Hvordan at opretholde sunde venskaber

Folk er født som sociale væsener

Folk er født som sociale væsener. Som sådan har vi brug for konstant interaktion og nogle få udvalgte venner, som vi kan stole på og dele deres tanker og interesser med. Venner kan hjælpe dig i mange situationer - uanset om det er en simpel følgesvend at nippe drinks med efter arbejde, eller til at give råd og vejledning, når du er nede. Holde venner, men kræver en vis indsats så godt. Her er måder at opretholde sunde venskaber.

  1. Stol. Venskab er simpelthen en anden form for social relation. Som med alle andre forhold, bør du have venskaber, der er bygget på tillid. Der er masser af mennesker, som du vil interagere med på en regelmæssig basis. Et af de afgørende kendetegn for en ven, er imidlertid, at han er en person, som du kan stole på. Husk dog, at udvikle tillid sker i etaper - du kan ikke forvente nogen til at stole på dig helt ligesom du ikke bør stole bare om nogen. Bortset fra dette, skal du også huske på, at tillid er noget, som skal gengældt.
  2. Meddelelse. En anden vigtig ingrediens i et sundt venskab er kommunikation. Dette betyder ikke kun, at du skal være i stand til at udtrykke dine følelser og tanker til dine venner direkte og klart. Det betyder også, at du bør holde åbne kommunikationslinjer, der vil gøre dig tilgængelig for din ven. Vel vidende, at du er til rådighed for samtaler og klar til at lytte er en af ​​de bedste måder at tjene nogens tillid, og vil give mulighed for at vokse sammen gennem hinandens erfaringer.
  3. Loyalitet. Venner vil også forvente en vis grad af loyalitet fra dig. Det betyder, at du skal være villig og klar til at stå op for dine venner. Loyalitet, dog ikke nødt til at gå imod hvad der er moralsk rigtigt eller forkert. Venner skal ikke kun støtte hinanden, men bør også være i stand til at vejlede og hjælpe hinanden til forbedring.
  4. Grænser. En anden god måde at vedligeholde sunde relationer er ved at fastsætte specifikke grænser. Sund venskab betyder, at du vil lære at understøtte dine venner og hjælpe dem ud uden at kompromittere din egen identitet og dine personlige forpligtelser. Du bør også være opmærksom på, at dine venner har deres egne grænser, at du kun kan slå bro gennem tid og erfaring.
  5. Behandle tilsvarende. Husk på, at der findes forskellige typer af venner. Der er venner, at du holder på grund af deres intelligens og den uundværlige råd, de kan uddele, og der er venner, at du holder på grund af de fælles oplevelser, som du har haft med dem. Du skal vide, hvordan man behandler hver type ven, og du skal også have en idé om, hvordan de vil reagere på dine tanker og ideer.

Endelig kan du prøve at passe dine venner ind i din tidsplan

Hvordan at opretholde sunde venskaber. Behandle tilsvarende.
Hvordan at opretholde sunde venskaber. Behandle tilsvarende.

Endelig kan du prøve at passe dine venner ind i din tidsplan. Faktiske interaktion er en af ​​de bedste måder at vedligeholde og forbedre relationer, herunder venner. Hvis det ikke er muligt, bør du stadig bevare kommunikationslinjer, enten gennem sociale netværkssider, telefonopkald eller simple bogstaver. Med disse trin, bør du være i stand til at opretholde en sund og varigt venskab.