E2y

Hvordan at registrere dit ægteskab med en britisk register

Så du skal giftes

Så du skal giftes. Tillykke! Uanset om det er din første gang eller din 77:e, juridiske processer vil altid lægge et langt spor på din vej forude, før du kan sige "jeg gør" og fortsætte med, hvad der virkelig betyder noget. Det gode er, at for nu, dit lokale register kontor er der til at hjælpe uanset om det er en fødsel, død, registreret partnerskab eller ægteskab, du ønsker at indsende registreringsdatabasen. Det vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om, hvordan man bedst kan gå om de formaliteter, der kræves i at gøre din dyrebare livsbegivenheder socialt anerkendt. Så kan du være lykkeligt på din egen indtil du beslutter at lave nye arrangementer.

Den første ting at tænke på er, om det vil være en religiøs eller borgerlig vielse. I førstnævnte vil ceremonien finder sted i Church of England eller Wales. Det forventes at du bor tæt på og tilbedelse i disse kirker. Du bliver simpelthen nødt til at drøfte ordninger med præsten. Ingen kontakt med Overlægen registrator ville være nødvendigt. Kun hvis du ønsker at gifte sig i et andet sted for tilbedelse, vil rådet kontoret behøver blive informeret. Når du vælger en borgerlig vielse, kan du gifte dig på det lokale register kontor selv eller på ethvert sted er godkendt af samme ægteskab kontor. Tilgængelige steder for hvert distrikt kontor kan slås op online på deres respektive hjemmesider.

Hvordan at registrere dit ægteskab med en britisk register. Præ-registrering.
Hvordan at registrere dit ægteskab med en britisk register. Præ-registrering.

Præ-registrering

Generelt er meddelelser, der skal gives mindst 14-16 dage før den planlagte bryllup dato. For nogle register kontorer, kan du planlægge så langt frem som to år mens andre ikke tillader mere end tolv måneder ventetid. Hvis det godkendes, vil bekendtgørelser vises i femten dage. Indkaldelsen vil være gyldig i tolv måneder, og brylluppet kan forekomme inden for samme år siden udgivelsen af ​​autoritet. En ændring af mødested behov udstedelse af nye meddelelse. Som vidne til fagforeningen, skal du to personer over 16 år.

Du skal være bosiddende i UK for mindst syv hele dage før varsel. Registreringen kan ske umiddelbart på starten af ​​den ottende dag.

Dokumenter og detaljer

Så du skal giftes. Dokumenter og detaljer.
Så du skal giftes. Dokumenter og detaljer.

Først vil de har brug for din fulde navn, alder, adresse, nationalitet, erhverv og hvor du ønsker dit bryllup til at tage plads. Som bevis for identitet og statsborgerskab, skal du medbringe dit pas, fuld fødselsattest, kørekort, NHS journal og enhver anden identitetskort. For at bekræfte din adresse og ophold, kan du medbringe eller begge regninger og kontoudtog.

Den lovlige alder er mindst 16 år på dagen for deres ægteskab. Et skriftligt samtykke fra forældre, værger eller retten er nødvendig for anliggender, der gennemføres af personer under 18 år.

Ingen af ​​parterne skal være gift. Hvis de har haft tidligere ægteskaber, ind eller ud af landet, et dekret Absolutte, et bevis for skilsmisse, bør død eller omstødelse blive præsenteret som bevis.

Parret bør hver udstede en hensigt om at gifte sig, hvilket betyder både af dem skulle være til stede ved den dag varsel, forudsat at de bor i samme kvarter. Det vil koste hver af dem 30 £. Et ekstra gebyr for ceremonien selv vil være omkring £ 40. Blomsterdekorationer og musik lister er dækket, men du kan give din egen, så længe de ikke på nogen måde er af religiøs art.

Procedurer vedrørende registrering ægteskaber er ens på tværs af britiske distriktskontorer. For en specifik henvisning, kan du tjekke Manchester og Leeds kommunalbestyrelser via deres hjemmeside for at vide mere om dette emne.