E2y

Hvordan at registrere et kuld med den amerikanske Kennel Klub

Der er faktisk en masse gode grunde til, at tusindvis af hunde allerede er registreret med den europæiske Kennel Klub (AKC). Med antallet af fordele, det kan give til din kuld, er den ekstra besværet med registreringen ikke meget af et problem i disse dage.

Dybest set, en AKC registrering giver hundeejere til at holde styr på deres hunde samt tillade dem at komme ind deres hunde i forskellige sportskonkurrencer. Meget mere, kan der ikke være nogen større følelse af stolthed end at eje en hund, der er registreret til denne meget prestigefyldte organisation. Med alle disse, skal du begynde at registrere dit kuld AKC ved at følge disse enkle trin:

  1. Forberede alle de ynglende optegnelser af kuldet. Blive mindet om, at et kuld kun kan registreres til AKC, hvis han er et produkt af samme opdrættet hunde, der er både registrerede til AKC. Desuden skal kuld være født i USA Med denne streng regel, er du nødt til at forberede alle registreringer af kuldet for at sikre en jævn registrering. Du skal medtage den dato samt tidspunkt for fødslen, antal køn for hver hvalp i kuldet, registreringsoplysninger af forældrene, og ejerens oplysninger.
  2. Begynd at kontakte AKC. Du kan kontakte AKC til at anmode om en registrering pakke, som omfatter tilmeldingsblanketter og andet papirarbejde.
  3. Komplet udfylde tilmeldingsskemaet. Når du har nået dette trin, skal du huske, at nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​de former vil være din vej til en let og smidig registreringsprocessen. Blot viser alt, hvad der anmodes fra dig ved de formularer, du har i hånden. En anden mulighed i at gøre denne proces er gennem AKC online program.
  4. Udsend din ansøgning. Når alle de formularer er udfyldt med omhu og nøjagtighed, sende alle de papirer til AKC. Glem ikke at medtage de nødvendige gebyrer, AKC er kræver for registrering. Hvis du går glip af dette, kan du forvente forsinkelser i behandlingen og godkendelse af dit affald ansøgning. Husk også, at du har brug for til at underskrive alle dokumenter, også. Hvis du ønsker at blive opdateret om status for din tilmelding, kan du kontakte AKC via mail, internet og telefon.
  5. Gennemgå registreringsattest. Efter nogen tids behandling, vil alt papirarbejdet vedrørende godkendelse af registreringen blive sendt til dig med posten. Dette omfatter dit kuld registreringsnummer, individuel registreringsoplysninger og lignende. Når disse dokumenter udleveret til dig, skal du sørge gennemgå alle detaljerne. Dette er nødvendigt, så du kan være sikker på, at alle de oplysninger, der sendes til dig er sande og korrekte.

Hvordan at registrere et kuld med den amerikanske Kennel Klub. Forberede alle de ynglende optegnelser af kuldet.
Hvordan at registrere et kuld med den amerikanske Kennel Klub. Forberede alle de ynglende optegnelser af kuldet.

Selvom hele processen med at registrere dit kuld med AKC kan tage flere måneder at gennemføre, vil fordelene af registreringen gøre din vente hele værd. Så hvis du vil være sikker på en glat liv og fordele for dig og din strøelse, skal du ikke tænke to gange længere om at registrere dem til denne store organisation.