E2y

Hvordan at rengøre en gås

Goose er en under-værdsat fugl, når det kommer til køkkenet

Goose er en under-værdsat fuglen, når det kommer til køkkenet, men har en karakteristisk smag, der tilføjer en rig smag til den rigtige form af retter. Hvis du gå på jagt efter dit eget spil, rengøring en gås er nødvendig for at gøre det lettere at lave mad og opbevare. Her er hvordan.

Plukke

Hvordan at rengøre en gås. Plukke.
Hvordan at rengøre en gås. Plukke.

Plukke. Det første skridt og måske den mest udfordrende er at plukke fjerene fra kroppen af ​​gåsen. Så meget som muligt, gøre dette uden for huset, fordi fjerene kan være rodet. Du bør også forberede en skraldespand i nærheden, som vil rumme alle de gåsefjer, som du har fjernet. Start plukning ved at nå til fjer og trække dem i retning af fjer vækst. Ellers vil små fragmenter af fjerene forbliver på gås. Også, ikke forsøge at fjerne alt for mange gåsefjer på én gang, da disse kan rive huden.

Debone. Dernæst vil du nødt til at udbene gåsen. Begynd med hals og hoved gåsen. Du kan smide hovedet væk. Halsen kan senere bruges til creat6ing saucer og sovs, især fordi det har masser af aromatiske knogler, der er fulde af smag. Du skal derefter tage en stor gryde og sted nok vand til helt nedsænkes gåsen. Lad vandet koge og derefter holde gåsen ved fødderne. Dette vil tillade dig at oversvømme gåsen for et minut eller to, hvorefter fuglen vil blive skoldet. Skoldning gør det lettere for dig at fjerne de små bidder af fjer, der stadig er knyttet til huden. Brug udbeningen kniv til at fjerne de små fragmenter af fjer.

Gut

Gut. Dernæst vil du nødt til at fjerne tarmen af ​​gås. Gør dette ved at placere gås på et bord med sin bryst mod dig. Ved hjælp af en meget skarp kniv, skal du oprette et snit på maven og begynde at fjerne kråsen. Skrabe kråsen, der klæber til væggen i maven. Fjern galde og lever så godt. Leveren kan gemmes til særlige retter. Fjern sorteper skudt og tarmene og andre små organer fundet inde fuglen. Bagefter skæres fuglen i sektioner såsom underlår, bryst, og benene, medmindre du vil tilberede fuglen helhed. Hvis du aldrig har renset en gås før, en af ​​de bedste teknikker, der vil gøre det lettere for dig er at bruge en udbening kniv, der er blevet skærpet på forhånd, og for at holde egen gåsen bruge sine fødder, som du gør snittet.

Skyl

Goose er en under-værdsat fugl, når det kommer til køkkenet. Debone.
Goose er en under-værdsat fugl, når det kommer til køkkenet. Debone.

Skyl. Til sidst skylles renset fugl i varmt vand. Brug papirservietter til at tørre ud fuglen og gøre den klar til madlavning. Hvis du ikke behøver at lave mad gåsen straks, skal du opbevare den i en stor lufttæt plasticpose, som skal placeres i fryseren.

Forberedelse gås, du har fanget dig selv er ikke kun økonomisk, men også gør det til en meget tilfredsstillende måltid. Gennem disse enkle trin, kan du rense gåsen og få den klar til madlavning eller køling.