E2y

Hvordan at rengøre en koi Dam

En baggård fiskedam kan være en kilde til nydelse på din ejendom

En baggård fiskedam kan være en kilde til nydelse på din ejendom. Konstruktion dammen kan være en vanskelig opgave, og holde dit Koi dam ren vil også kræve disciplin og indsats. Koi damme er populære, fordi Koi er interessante fisk. De kan vokse store, og de kan endda leve seneste 100 år. På den anden side vil ikke bevare dit Koi dam spic og span få dine fisk til at miste deres farver og mønstre, og de vil i sidste ende dø tidligt.

Sørg for, at der er et tilstrækkeligt niveau af vegetation i din Koi dam. Koi elsker at holde sig selv i mørket, og væk fra potentielle rovdyr. Tilstrækkelig naturlig vegetation kan også hjælpe med at give dem ly for varmen fra solen, og også hjælpemidler i tilstrækkelig cirkulation af ilt i dammen. Vegetation kan også hjælpe med at holde alger befolkninger i skak, som vil hjælpe opretholde en balance i dammen økosystem.

Brug blåt farvestof til at slippe af alger

Brug blåt farvestof til at slippe af alger. Hvis din dam bliver overtaget af alger, anvende nogle blå farvestof. Dette vil hjælpe med at holde deres numre ned. Brug et beløb der svarer til de dimensioner af din dam. Normalt vil en lille beholder med farvestof være nok for en 2.000 til 5000 gallon dam. Blå farve vil udsætte alger til mere varme, derfor forårsager disse til at dø. Disse er uskadelige for dine fisk, selv om.

Sørg for at din pumpe fungerer korrekt

Hvordan at rengøre en koi Dam. En baggård fiskedam kan være en kilde til nydelse på din ejendom.
Hvordan at rengøre en koi Dam. En baggård fiskedam kan være en kilde til nydelse på din ejendom.

Sørg for at din pumpe fungerer korrekt, og at det er i god stand. Hver dam bør omfatte en vandpumpe, for at hjælpe cirkulere vand. Et korrekt fungerende pumpe vil hjælpe bortfiltrere snavs og andre urenheder fra vandet. Sørg for at bruge en høj-drevne pumpe, som Koi kræver et stort beløb af ilt til at overleve og vokse.

Gør brug af byg hvede

Gør brug af byg hvede. Dette kan også hjælpe med at minimere alger populationer i din dam. Dette vil også hjælpe til at opløse eventuelle uklarhed i vandet. Bare drop to poser ind i bunden af ​​en 5000 gallon dam. Brug derefter en pose mere for hver 2500 gallon ud.

Bruge et net til at fjerne snavs

Bruge et net til at fjerne snavs. Du kan manuelt fjerne eventuelle rester som døde blade, insekter og endda andet snavs, der kommer i din Koi dam. Koi kan blive syge, hvis de indtager disse uønskede materialer. Nogle Koi dam ejere installerer net over deres damme for at forhindre døde blade og andet affald fra at falde i dammen. Dette er også en glimrende afskrækkende virkning mod rovdyr, der kunne være interesseret i at spise din fisk (såsom pattedyr og store fugle).

Rens din vandfald vægge

Brug blåt farvestof til at slippe af alger. Sørg for at din pumpe fungerer korrekt.
Brug blåt farvestof til at slippe af alger. Sørg for at din pumpe fungerer korrekt.

Rens din vandfald vægge. Så snart du ser alger på væggene i din dam, tage et stykke køkkenrulle og krat det ud. Hvis du har et vandfald, og du alger bygger på det, lukke pumpen, lad falder tørre, og drys derefter ikke-tilsat jod salt tungt på alger. Dette vil gøre det trick for at dræbe off alger og rense dine vandfald vægge.

Rengøring af dit Koi dam vil ikke kræve dig at få de Koi fisk ud af vandet. Din dam er faktisk deres eget økosystem, hvor fiskene lever sammen med planter og andre organismer. Rengøring din dam vil indebære at holde disse i balance.