E2y

Hvordan at rengøre en kolibri feeder

Hummingbirds fodre på nektar til at levere dem energi

Hummingbirds fodre på nektar til at levere dem energi. Denne søde behandler er ikke deres vigtigste føde, selv om. De elsker at fange edderkopper, fluer og andre soft-rørige insekter. Disse små væsner giver fuglene proteinet. Det er grunden til at have en kolibri feeder bør altid være klar til at give disse fugle deres nødvendige energi. Men selv hvis de spiser insekter, bør kolibrier stadig fodre fra en ren arkføder. Du ønsker ikke at forbande dig selv, hvis en af ​​dine Hummers bliver syg på grund af urene og forkert vedligeholdt feeder.

Rengøring af kolibri feeder ikke vil tage hele dagen alligevel. Følg disse trin, og du vil se, hvor nemt, enkelt og hurtigt denne rengøring kan være:

  • Tøm reservoiret. Frigør birdfeeder top, så du kan få adgang til dens reservoir. Undertiden, nektar bliver krystalliseret, hvilket gør basen svært at skrue. Soak fremføres først i varmt vand, indtil du allerede kan løsne toppen. Hvis der stadig er krystalliseret nektar, tilføje nogle varmt vand i den, indtil krystal bliver flydende. Tøm nektar tilbage i reservoiret.
  • Skrub foderbræt reservoiret. Brug din sædvanlige opvask løsning til at rense beholderen. Skrubberen anvendes til rengøring sutteflasker kan anvendes til dette. Eventuelle børster ligner denne, vil være et godt alternativ. Hvis ingen af ​​disse er til rådighed, gør din egen flaske skrubber af indpakning en metal stick med bomuldsklud. Grundigt krat indersiden og ydersiden af ​​reservoiret.
  • Hvis der er nogle pletter, bruge et blegemiddel-vand-opløsning for at fjerne dem. Bland en teskefuld af blegemiddel til ni teskefulde af varmt vand. Påfør opløsningen på de farvede pletter og lad det sidde i cirka fem minutter. Skyl det ud med opvaskemiddel og vand. Kontroller, om reservoiret stadig har blegemiddel duft. Vask det igen med opvaskemiddel og vand, indtil lugten er væk.
  • Rengør base og fodring porte. Tøm den resterende nektar fra disse dele. Check for nogle nektar opbygning, træsko og skimmelsvampe. Iblødsætning delene i varmt vand skal fjerne træsko og bygge-ups.
  • Dyp samme skrubber du brugte til rengøring af reservoiret i sæbevand. Begynd at skrubbe top og bund. Være mere opmærksomme på små dele og hjørner. Rengør havnene, også med noget, der kan passe ind i det. Hvis ikke, skal du køre sæbevand gennem porte, indtil det er helt pletfri. Skyl de øverste og basere dele grundigt igennem rindende vand.
  • Lad kolibri feeder tør. Hvil reservoiret hovedet samt de øvrige dele af feeder. Lad dem lufttørre, før genopfyldning feeder igen med nogle nektar. Hvis du har brug for at hænge feeder samme, bare ryste lidt vand, og det er klar til brug.

Efter påfyldning op føder med nektar, kontrollere, om alle luftboblerne er væk. Bedre endnu, så sørg for at ingen luft boble er i havnen ved afdrypning en lille mængde nektar gennem porten.

Hvordan at rengøre en kolibri feeder. Skrub foderbræt reservoiret.
Hvordan at rengøre en kolibri feeder. Skrub foderbræt reservoiret.

Kolibri feeder kan allerede hængt, og lad fuglen nyde den søde smag af din arbejdskraft.