E2y

Hvordan at rengøre en terrarium

Mennesker med en grøn tommelfinger nyder at tilføje kunstneriske hånd til almindelig havebrug. De vender en kasse eller endda en glasbeholder i en miniature landskab, der er kendt som en terrarium. Oprettelse af en terrarium kræver tålmodighed, hårdt arbejde og tid. Vedligeholdelse af terrariet ren og egnet til dyrkning af planter er vigtigt at holde livet på din terrarium levedygtig. Rengøring af en terrarium er ikke en vanskelig opgave, det ville kun kræve få minutter af din tid. Her er nogle tips du kan overveje i rengøring din terrarium.

Hvordan at rengøre en terrarium. Tjek dine værktøjer.
Hvordan at rengøre en terrarium. Tjek dine værktøjer.

  • Tjek dine værktøjer. Forbered dine rengøring af værktøj og materialer. For at rense en terrarium du får brug for et par handsker, en pensel, et bassin med vand, et glas sæbe, svamp eller våd og tør håndklæder og en saks.
  • Sæt på din handsker. Da du skal arbejde med snavs og jord, er det bedst at beskytte dig selv, eller i det mindste holde dine hænder clean.Put på et par handsker, enten gummihandsker eller arbejdshandsker. Dette vil forhindre snavs i at klæbe under neglene og vil holde dig fra at være i for meget kontakt med mikroorganismer, der lever i jorden.
  • Weed terrariet. Fjern ukrudt, tørrede blade og kviste fra planterne. Disse hindre planterne i at optage de næringsstoffer, sollys og vand. Alt for mange ukrudt i din terrarium kan være en skamplet for byen også.
  • Børst klipperne. Rocks er fantastisk til dekoration terrarium. Som tiden går, selv om de bliver for snavset og kan se usoigneret. Fjern sten og suge dem i bassinet. Tag penslen og krat off enhver størknede mudder. For de bedste resultater ved at bruge varmt vand. Denne varme temperatur dræber nogle af bakterierne.
  • Beskære planterne. Nogle planter kan vokse hurtigt, mens andre modnes langsomt. Ujævne højder af anlæg reducere appellen af ​​terrariet. Hold dine planter veltrimmet og beskæres. Dette holder planterne ren leder og sund. Trim tips og ender af dine planter, ved hjælp af dine saks, efter din egen smag.
  • Øv dine bonsai-teknikker. Øve din bonsai teknik kan være stor i løbet af din rengøring og vedligeholdelse. Hvis din terrarium indeholder bonsai, prøv at beskære og forme dine planter. Du kan gøre et lige snit, kaskader, snoede eller skråtstillede. Dette er en god mulighed, da du kan fjerne de tørrede off dele, mens beskæring på samme tid.
  • Rengør beholderen. Rens den indre og ydre overflade på terrarie. Tør snavs og jord fra den indre overflade af terrariet, med en våd klud eller svamp. Gøre dette ved hjælp blide strøg, for at forhindre glasbeholderen fra at bryde. Tør overskydende væske med en tør klud. Gør det samme procedure med den ydre overflade.
  • Rens glasoverfladen. Fjerne snavs og fingeraftryk fra den ydre overflade af beholderen. Spray glas med glas sæbe. Tør det jævnt, med blide men faste strøg. Gør det i en cirkulær bevægelse for at sikre, at overfladen er fuldstændig ren. Drys lidt vand omkring planterne og lad terrariet har en smule af udsættelse for sol.

Fastholdelse af en terrarium er en stor hobby. Holde dit terrarium ren vil lade dig se frugterne af dit arbejde bedre, gennem sunde planter og et attraktivt plante container.