E2y

Hvordan at sende en fugl

Hvis du har købt en fugl i udlandet, eller hvis du flytter på tværs af landet, og du ønsker at medbringe dit kæledyr fugl med dig, kan du nødt til at sende din fugl via flyselskab fragtskib. Selv om de fleste mennesker tror, ​​shipping en fugl, eller nogen kæledyr, kan være stressende opgave, betyder det ikke at være. Følgende retningslinjer vil hjælpe dig med at lære at sende fugl uden stress.

  1. Foretag en reservation til flyselskabet fragtskib. Den første ting du skal gøre, når skibsfart fugl er at kontakte et flyselskab, der vil skibet fuglen og foretage en reservation. Generelt betyder det kun, at du har brug for at bestille en flybillet for shipping din fugl. Gør dette i forvejen. Når du foretager en reservation, skal du angive, at du vil blive shipping en levende fugl. Når du kontakter lasten kontoret, spørge, hvornår har du brug for at slippe væk fra din fugl og spørge, hvor er drop off punkt. Nogle drop off punkt er placeret inde i lufthavnen, mens andre er placeret i nærheden af ​​lufthavnen.
  2. Sørg for, at fuglen er klar til forsendelse. Den næste ting du skal gøre er at forberede din fugl til turen. Dette vigtige skridt vil sikre, at din fugl vil ikke opleve nogen fysisk træthed under rejsen. Den bedste måde at betingelse din fugl for shipping er at lade fuglen udforske containeren, hvor han vil blive placeret under transporten. Hvis du vil, kan du også prøve at køre din fugl omkring dit sted, mens fuglen er i beholderen. Sørg for at du gør dette mindst en uge før forsendelse. Du bør også sørge for at klippe vingerne af din fugl, før forsendelse. Dette vil forhindre tab, når fuglen undviger fra beholderen.
  3. Forbered luftfartsselskabet. Det næste skridt er at oprette luftfartsselskabet. Du er nødt til at sørge for, at transportøren har en sikkert vedhæftet aborre i det. Luftfartsselskabet skal også mad retter til din fugl. Sørg for at give mad retter godt i tre dage sammen med frisk frugt. Dette vil forhindre dehydrering, da vandet ikke kan sendes sammen med din fugl. Også placere en papir foring i bunden af ​​holderen.
  4. Placer en etiket i beholderen. Mærk beholderen med "live fugl". Dette er vigtigt, så flyselskabet lasten vil tage god pleje af din fugl. Du skal også angive vigtige anvisninger i din etiket. Dette vil blive brugt i tilfælde flyet er forsinket. Også tilføje mærkater, der vil indikere kontaktoplysninger om dig.
  5. Trygt placere fuglen i beholderen. På dagen for shipping, placer sikkert din fugl i sin beholder. Sørg for at du bruger kabelbindere. Når fuglen er forsvarligt placeret i bæreren, bringe det til lufthavnen last kontor. Sørg for at du ankommer der mindst to timer før flyvningen. Lasten kontor vil give dig specifikke instruktioner om dette.

Hvordan at sende en fugl. Foretag en reservation til flyselskabet fragtskib.
Hvordan at sende en fugl. Foretag en reservation til flyselskabet fragtskib.

Det er de ting, du skal gøre, når du sender fugle via flyselskab fragtskib. Det er også tilrådeligt, at du tjekker, om din udbyder dækker forsikring for fuglene. Spørge, hvor meget de kan dække. De kan også bede dig om at købe ekstra forsikring til fuldt ud at dække din fugl. Dette vil være nyttigt, da de fleste flyselskaber dækker kun for skader, tab som følge af luftfartsselskabets uagtsomhed eller forsvinden.