E2y

Hvordan at skabe en følelse af sikkerhed, der bevæger sig med børn

Forandring er uundgåelig for alle

Forandring er uundgåelig for alle, og vi har fået så vant til ændringer i vores liv, at vi kan tage dem for givet allerede. Men vi skal huske, at forandring for de fleste børn er en stor ting, især med noget så stort som en overgang til en ny by. Denne type ændring kan forårsage store stress i et ungt menneskes liv, og det er afgørende, at dette skal løses.

Et af de centrale spørgsmål om forandring blandt unge børn er, at sikkerhed. De er nødt til at forstå, at de stadig skulle føle sig sikre, selv midt sådanne store forandringer. Husk, at mange af voksnes hangups stammer fra uløste spørgsmål i løbet af deres ungdom, og hvis du ikke ønsker dit barn til at udvikle dybtliggende problemer i deres voksenliv, er det bedst at gøre forebyggende foranstaltninger tidligt. Så hvis du er ved at bevæge sig med dine børn, her er nogle måder at hjælpe dem med at holde deres følelse af sikkerhed:

Hvordan at skabe en følelse af sikkerhed, der bevæger sig med børn. Briefe dit barn på farten så tidligt som muligt.
Hvordan at skabe en følelse af sikkerhed, der bevæger sig med børn. Briefe dit barn på farten så tidligt som muligt.

  1. Briefe dit barn på farten så tidligt som muligt. Børn vil være mindre stressede over en bevægelse, hvis de kender så meget som muligt om det, så hurtigt som muligt. Forklar dem i simpleste form (se nummer 2), om flytningen, og diskutere med dem detaljerne. Nogle af de ting, du ønsker at orientere dem om bl.a. hvor du vil flytte, hvornår og hvorfor. Du ønsker måske at udforske nabolaget sammen ved hjælp af kort og billeder, og se efter en hjemmeside om den by. Dette vil hjælpe ham ansigt ændringen med nok oplysninger, som han vil vide, hvad de kan forvente, og derved give ham en større følelse af sikkerhed.
  2. Bruge sproget, at dit barn vil forstå, når forklare om flytningen. Når forklare om dit træk, kan du ønsker at bruge børns historiebøger til at hjælpe dig forklare processen, og for at hjælpe dem vide, hvad de kan forvente under flytningen. Nogle storybooks der beskæftiger sig med emnet for at flytte bl.a. The Berenstein Bears '"Flytte Day", "sige farvel, sige hej", "Big Ernie New Home", og mange flere. Shop for disse typer af bøger på amazon.com . Han vil blive beroliget med den viden, at flytte til nye steder er normalt og opleves af børnene ligesom ham.
  3. Bring så meget velkendte objekter til dit barn som muligt. For at hjælpe dit barn at opretholde en følelse af sikkerhed, er det en god ide at medbringe ting, han har vokset til at være komfortabel med. Dette vil hjælpe ham at tilpasse sig det nye sted bedre.
  4. Være forståelse. Aldrig ugyldiggøre dit barns følelser ved at sige ting som, "Du skal ikke være ked af det," eller "Stop græde." Husk på dit barns alder, hvad der kan synes som noget for dig, er monumental for ham. Lad dit barn være sikker på at det er normalt at føle sig trist eller bange under en flytning, men på samme tid, er det også vigtigt, at du forsikre ham om, at han har dit fulde støtte under hele processen. Lad ham til at føle, at det kan være trist i starten, men han bør fokusere på at blive begejstret for nye ting (nye venner, nye klassekammerater, nye legeplads, osv.), at han vil komme til at møde, når du kommer til det nye sted.
  5. Lad dit barn vide, at du altid vil være der for dem. Dit barn skal føle, at uanset hvilken type af forandringer sker, vil du som hans forældre eller værge være sammen med ham for at støtte ham.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at skabe en følelse af sikkerhed, når de flytter med børn. Bare have tålmodighed med dit barn og bad ham med masser af kærlighed, og han vil helt sikkert takke dig for det - også til den tid, han er ikke længere et barn længere. Held og lykke!