E2y

Hvordan at skelne mellem en Bullfrog og en grøn frø

En grøn frø og en bullfrog kan se næsten det samme ved første øjekast

En grøn frø og en bullfrog kan se næsten det samme ved første øjekast. Der er små forskelle mellem disse to typer af frøer, der vil hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden. De forskelle kan være svært at få øje hvis du ikke studere disse to arter side om side. Hvis du ønsker at lære, hvordan du kan skelne en Bullfrog fra en grøn frø, læse nogle af de tips, der er angivet nedenfor.

Her er nogle af de tips, som du kan bruge, hvis man ønsker at skelne en Bullfrog fra en grøn frø:

  • Tilbage højderyg. En af forskellene, som du nemt kan få øje på, er kammene på bagsiden af frøer. Hvis du studerer deres rygge omhyggeligt, vil du bemærke, at en Bullfrog s Ridge kurver omkring tympanon, mens en grøn frøens højderyg går lige fra øjet ned til kroppen. Den ophøjede kant er den fremspringende linje, der er på bagsiden af ​​frøen.
  • Størrelsen af frøer. En anden stor forskel er størrelsen. Oksefrøer tendens til at være større, at grønne frøer. Fuldt dyrket oksefrøer kan nå så store som 8 inches mens de grønne frøer, der er fuldt dyrkes kun nå op til 4 inches. Oksefrøer synes at være mere kugleformede og runde.
  • Udseende af øjnene. Hvis du vil studere øjne frøer omhyggeligt, vil du bemærke, at øjne en Bullfrog er mere udhulet i hovedet. På den anden side, er øjnene af en grøn frø mere rager frem. De ligner små kugler sidder på toppen af ​​hovedet.
  • Lyden af kvækken. Du vil nemt kunne skelne en Bullfrog fra en grøn frø bygger på de lyde, de gør eller kvækkende. En Bullfrog er kvækkende lyder som en stortromme. Det er lavt og dybt. Grønne frøer producere højfrekvente lyde, der er korte. Lyt omhyggeligt, hvis du studerer disse frøer, og du vil være i stand til at se forskellen.


Disse er nogle af de tips

Hvordan at skelne mellem en bullfrog og en grøn frø. Størrelsen af frøer.
Hvordan at skelne mellem en bullfrog og en grøn frø. Størrelsen af frøer.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, hvis du ønsker at lære, hvordan du kan skelne en Bullfrog fra en grøn frø. Det kan være svært for dig at skelne dem fra hinanden første gang du gør det, men med praksis og omhyggelig observation, vil du bemærke, at der er mange forskelle mellem disse to arter. Hvis du planlægger at fange frøer til din observation eller eksperiment, er det tilrådeligt at bruge et net for at fange dem let. Disse to typer af frøer har tendens til at springe væk, når forstyrret, så det vil være lettere for dig at fange dem ved hjælp af et net.

Hvis du vil vide mere om frøer

Hvis du vil vide mere om frøer, kan du gøre nogle forskning på forskellige hjemmesider. En hjemmeside kan du besøge, er allaboutfrogs.org . På hjemmesiden vil du være i stand til at læse om frøen nyheder, typer af frøer og nogle frog billeder. Du kan se på billeder af oksefrøer og grønne frøer til at spotte flere forskelle, som vil hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden.