E2y

Hvordan at slippe af rugende svaler

Det er forår, og én ting er sikkert

Det er forår, og én ting er sikker. Besøgende kommer. Men de besøgende er nævnt her, er ikke den almindelige, menneskelige dem. De er de besøgende, der besøger hvert forår, og du ville ikke have dem til at bo i dit hus. Du ville sikkert lyst til at sige "Nej mere plads til leje." Deres fly kommer fra alle mulige steder og lander på deres valgte turist pletter. De ser så søde ved første øjekast, men de vil efterlade dig med den værste tilstand. De er søde endnu uforskammet. De har de mest bedrager udseende og ødelæggende vaner. De forlader deres kufferter og rejsetasker bag i jeres huse. Hvorefter, vil du ikke ønsker at få dem tilbage. Disse besøgende er svalerne.

Der er fire ting, du får brug for at slippe af med de irriterende skabninger. Den ene er en Bird Net 2000, der ligner en kæmpe net. Derudover skal du have en fugl Slope, der ligner en trekant uden en base eller et hus tag. Den tredje materiale ville være en Bird Spike 2000, som ligner en vifte af hårde fjer. Det sidste materiale er en ultranetting, der ligner Bird Net 2000, men med større huller. Du kan faktisk høre en dyrehandel, når du har problemer i at kigge efter disse materialer.

Hvordan at slippe af rugende svaler. Forstå adfærd og arten af de svaler.
Hvordan at slippe af rugende svaler. Forstå adfærd og arten af de svaler.

Brug disse fire materialer Følg disse trin for nemt at slippe af svaler, som yngler eller er ved at reden i dit hus:

Forstå adfærd og arten af ​​svaler

Forstå adfærd og arten af de svaler. Swallows synes at være sød ved første øjekast. Ser kan være bedrager, siges det. De er søde, men er også forfærdelig. Hvert år deres ekskrementer og reder rester bliver store problemer og kan koste tusindvis af dollars til spilde i hjemmet reparationer eller refurnishing. Hver forår, svalerne migrere og kigge efter steder, hvor de kan trives.

Vide, om dit hus er udsigt

Vide, om dit hus er en udsigt. Den arkitektoniske udformning eller udseende af et websted er en stor indflydelse på svalerne 'valg af sted at trives i. Normalt steder med udhængende tagskæg med mere end 8 inches af bredde i rette vinkler med væggen er valgt af svalerne. De nævnte fugle almindeligvis vælger træ, stuk, murværk eller beton overflade af væggen.

Forhindre eller kontrollere

Det er forår, og én ting er sikkert. Vide, om dit hus er en udsigt.
Det er forår, og én ting er sikkert. Vide, om dit hus er en udsigt.

Forebygge eller kontrollere. Før fuglene kommer, oprette din Bird Net 2000. Vedhæfte det fra den ydre kant af tagudhæng ned til siden af ​​bygningen. Desuden kan du sætte op et gardin, og vedhæfte den til eave, hængende omkring 4 inches fra den side af dit hjem. Du ønsker måske også at oprette en plast-eller stål Bird Spike langs væggen. Det ultranetting kan være fastgjort til pæle omkring huset.

Brug fuglen hældning

Brug fuglen hældning. Fuglen hældning kan placeres under tagskægget at forhindre svalerne fra indlejring. På denne måde vil de svaler kigge efter en anden plet. Den glatte følelse det giver til fuglene vil forhindre dem i at bygge deres reder. Det kan installeres, malet, og efterlod et år.

Disse fire trin kan være lidt kompliceret at følge

Disse fire trin kan være lidt kompliceret at følge. Det er grunden til, hvis du føler, du ikke kan afslutte eller endda starte jobbet, så lad en professionel eller en ekspert hjælpe dig. Spørg dine naboer også. Måske en af ​​dem har prøvet det før. Bare sørg for, at du opretter dit garn før svalerne kommer.