E2y

Hvordan at slippe af voksne børn

Du er nødt til at fortryde moderen kæden og slip dem til det vilde

Det er her! Den dag, du drømte om i årevis er endelig kommet. Alle disse dage af samkørsel og indefrysning som du ser din søn stå på sidelinjen håber, at i dag vil han få i spillet, de er over. De dage af døren smække lukket og nagende dit barn om at få at "svin stalden ren" er endelig blessedly til ende. Du er fyldt med lettelse og glæde.

Hvordan at slippe af voksne børn. Kæde hende i hendes værelse, så hun ikke kan forlade.
Hvordan at slippe af voksne børn. Kæde hende i hendes værelse, så hun ikke kan forlade.

Hvad? Du er ikke? Ja, men husk, når du troede, hvad en stor dag dette ville være, og kunne ikke vente på det? Okay, du er trist og allerede ensom-selvom hun ikke forlade for college for en anden uge. Åh min Gud, hvad vil du gøre?

Blive trøstet i det faktum, at du ikke er den eneste forælder, der nogensinde blive overrasket over intensiteten af ​​sorgen du føler. Lad mig give dig nogle råd, der kan hjælpe lidt.

Du er nødt til at fortryde moderen kæden og slip dem til det vilde. Flyt ind i dorm med ham.
Du er nødt til at fortryde moderen kæden og slip dem til det vilde. Flyt ind i dorm med ham.

 1. Kæde hende i hendes værelse, så hun ikke kan forlade. Okay, kan du ikke gøre det. I stedet være taknemmelige for, at du har rejst en uafhængig person, der er klar til at tage livets næste skridt.
 2. Flyt ind i dorm med ham. Nå, nu, ville det ikke være et syn? Mamma dreng skal have mor bor i dorm med ham. Desuden er jeg ikke sikker på, men jeg tror, ​​der er regler mod den slags ting. Og det gør dig til at ligne dit stamtræ har ingen grene på det.
 3. Planlæg en dag for bare jer to til at tilbringe sammen. Tage fri fra arbejde og bare spille. Det kan kræve lidt planlægning forude. Bare husk, hvis du planlægger at vandre på en unmaintained trail i bjergene, tage ekstra mad og vand, en lommelygte med ekstra batterier, en GPS, en satellit telefon, og en bog om, hvordan du sender røgsignaler. (Det er en lang historie, men min søn og jeg havde nogle bonding tid den dag!).
 4. Skriv et brev til dit barn for hende at læse, når hun kommer til skole, grundlæggende uddannelse, eller hvor hun er kommet. Brug tid til at fortælle hende, hvor stolt du er af hende og en liste over de grunde, hvorfor du ved, at hun vil blive en succes. Fremhæv de vidunderlige kvaliteter hun besidder, så hun kan gå tilbage og genlæse dem senere, når hun føler ned. Understrege, at du er et telefonopkald eller en e-mail væk, og at du vil komme løbende, om hun nogensinde har brug for dig.
 5. Har en 'fastsat' med ham, inden han forlader. Brug denne tid til at diskutere økonomi og checkhæfte. Forklar grundigt over Djævelen kaldes KREDITKORT og hvordan det sniger sig op på universitetsstuderende og stjæler deres sjæle. Ok, det er ikke så alvorlig, men ...! Fortæl ham om nogle af dine erfaringer, gode og dårlige, når du var først på din egen. På den måde kan du besvare nogle spørgsmål, før han nogensinde nødt til at spørge dem.
 6. Være modig på den store dag. Prøv ikke at græde og klamrer sig til ham og sige ting som "Jeg mister mit barn" gennem hysteriske tårer. Det er virkelig flov en af ​​mine børn.
 7. Husk, de er ikke så trist. Må ikke forvente, at græde. I stedet kan du høre ting som, "Nå, mor, jeg tror, ​​vi er sat her. Du bør få på vejen." I deres sind, de gnider sig i hænderne sammen med en skummel griner tænker, "Oh boy, jeg er fri fra moderen obligationer nu. Jeg kan gøre noget jeg har lyst til." Det er okay-tænke tilbage til, hvordan du følte. Bare prøv ikke at huske de ting, du gjorde du aldrig ville dine forældre til at finde ud af om. Jeg er en stor tilhænger af det faktum, at jeg ikke behøver at vide alt!
 8. Gå hjem og få et liv! I så mange år har dette barn været centrum for dit univers. Nu er der et enormt hul i det liv, og du er nødt til at fylde det op så hurtigt som muligt. Tag en hobby, deltage i en klub, gøre frivilligt arbejde eller køre til præsident. Gør noget, der fokuserer på dig og fremtiden i stedet for tomrum i din sjæl.
 9. Husk, at hun ikke er væk for evigt. Du vil igen høre telefonen ringer ustandseligt og døre banging. Men fra nu af, uanset om du indrømmer eller ej, er det noget af en lettelse, når huset får rolige igen, og du kan se frem til den næste besøg.
 10. Du og dit barn er på vej ind i et nyt forhold, der er stor! Når du kan ophøre med at være blot en forælder og flytte ind i venskab fase af dit forhold, din verden bliver komplet. Du kan være hinandens fortrolige at og venner. Det er det bedste! Du er ikke længere ansvarlig for noget, hvor denne sjæl er berørt. Du kan bare elske ham. Du kan føle stolthed i at se ham gøre en forskel i verden, ligesom han altid gjort en forskel i dit. Glæd dig til at kammeratskab!
 11. Det eneste værre end at give slip på dit barn aldrig at få hende ud af huset. Når du er ked af det, bare billedet en 35-årig at spille videospil råben til dig for mere is eller chips, mens du laver hendes vasketøj og rengøring hendes værelse, fordi hun stadig ikke gør det.

Pat Montgomery kan høres ugentligt på Parents regel! radio vise hver torsdag 2-3 pm EST på www.radiosandysprings.com