E2y

Hvordan at tage sig af en betta fisk

Betta fisk er også kendt som Siamesisk kæmpe fisk

Betta fisk er også kendt som Siamesisk kæmpe fisk. Disse levende og interaktiv fisk kan være et godt valg for et kæledyr, hvis du foretrækker det lave vedligeholdelses type. Bring hjem din nye ven og følg disse trin for at være i stand til at tage sig af en betta fisk.

  1. Vælg en betta fisk. Fiskene er tilgængelige på dyrehandlere til en rimelig pris. Vær choosey når der vælges en fisk. Overhold de tilgængelige fisk for farve og bevægelse. Den sundere fisk vil være mest levende i farven og vil reagere på bevægelse.
  2. Vælg et hjem for dine fisk. Betta fisk bebor lavt vand i naturen, så du kan give en lille, desktop hjem og stadig holde din nye ven glad. Hvis du har mere plads, men derefter give dine fisk en større hjem. De kan overleve i små rum, men det betyder ikke, at fiskene ville ikke gerne have et større sted. Størrelsen af ​​hjem er ikke den eneste beslutning at gøre, når du vælger et hjem. Betta fisk kan holdes i en fisk skål eller vase uden filtrering, eller i en tank med et filtreringssystem. Hvis du ikke har filtrering så bliver du nødt til at skifte vand mindst en gang om ugen.
  3. Forbered vandet. Brug ikke vand direkte fra hanen, fordi det vil blive stærkt chlorerede, som kan skade dine fisk. Brug i stedet en vand conditioner eller prep vandet i to dage, før du bruger den. Prep vandet ved at sætte i tanken derefter lade det sidde i de to dage, så chloridet kan sprede. Også huske, at betta fisk er tropiske fisk, så vandet skal være varmt.
  4. Når vandet er forberedt og opvarmes, velkommen din nye fisk til sit hjem. Float posen med betta indeni, således at temperaturen i posen tilpasser svarer til temperaturen i beholderen. Hæld langsomt noget af tankens vand ind i posen med fiskene, således at betta acclimates til de kemikalier og vand tilstand. Efter ti eller femten minutter, lette forsigtigt fisken ud af posen og ind i tanken uden dumping af bagful af vand i beholderen. Må ikke dumpe fiskene i tanken eller forsøge at få fat i ham med et net som du kunne stød eller skade din betta.
  5. Fodre fisk en gang dagligt. Må ikke overfeed eller du kunne dræbe fisken. Let drys nogle betta mad ind i tanken. Størrelsen af ​​fiskens mave er lille, så du behøver ikke mere end en knivspids i tanken.
  6. Holde beholderen ren. Når du har betta fisk akklimatiseret til sit nye hjem alt hvad du behøver at gøre er fodre ham dagligt og opbevare fiskene rent en gang om ugen. Fjern eventuelle oprustning, der vokser på tanken sider og erstatte noget af vandet. Hold et par gallon jugs nær tanken så temperaturen forbliver ens derefter fjerne noget vand og erstatte det en gang eller to gange om ugen.

Hvordan at tage sig af en betta fisk. Vælg et hjem for dine fisk.
Hvordan at tage sig af en betta fisk. Vælg et hjem for dine fisk.

At tage sig af en betta fisk kan være en brise. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne og husk at pleje dine fisk hver dag.