E2y

Hvordan at tage sig af en due

Duer gøre store kæledyr

Duer gøre store kæledyr. De har utrolige målsøgende instinkter og er omgængelig og føjelig. Klippeduen opholde sig i store åbne rum, såsom hustage, bygninger og rock afsatser. Duerne almindeligt forekommende i bymæssige byer som kæledyr, er de vilde klippeduer.

Hvordan at tage sig af en due. Forbered pigeon hjem.
Hvordan at tage sig af en due. Forbered pigeon hjem.

Med et par pointers, vil et kæledyr ejer har en god idé om, hvordan man tager sig af en due:

Forbered pigeon hjem. Den nemmeste måde at give husly til duer er at købe en præfabrikeret hjem. Start ejere kan få nybegynder pigeon boliger, der kommer med døre. Huset vil forhindre duerne i at flyve væk. Det vil også beskytte duerne fra andre dyr, der kan bytte om dem, såsom katte og hunde.

Den avancerede form for due husly kaldes en due hjem. Det ligner en lille bygning med små huller i det. Denne form for boliger er ideel til erfarne due ejere med mere end to familier af selskabsdyr duer.

Duer gøre store kæledyr. Lær om pigeon feeds.
Duer gøre store kæledyr. Lær om pigeon feeds.

Pigeon boliger bør være beliggende i et åbent område, så det duer plads til at manøvrere, når de flyver. Huset websted bør være mindst skulderhøjde og inden for nem adgang af vand.

Lær om pigeon feeds. Duer fodres med korn-baserede fødevarer kun. Deres fødevarer ikke blandes med vand. Det er heller ikke kogt. Byg, ris korn, majs og ærter eller en blanding sædvanligvis leveres. Pigeon feeds kan købes på de lokale dyrehandler. Foder duer regelmæssigt.

Pas på vandet. En lille flad beholder placeret inden i eller lige uden for pigeon hjemmet kan anvendes som vandhul. Opretholde i det mindste en tomme af vand hele tiden. Det er vigtigt at holde vandet rent så meget som muligt. Rengør beholderen, og fjern snavs ved udskiftning vand.

Introducer vandhul ved sprøjt lidt vand på grund af de duer. Gentage det vil føre duerne til vandet kilde.

Beskyttelse

Beskyttelse, komfort og flugt. Som nævnt tidligere, er det bedre for begyndere at starte med en lukket due hjem. Dette vil forhindre fuglene i at flyve væk. Duerne skal være behageligt inde i huset, før de giver dem frihed til flyvning.

Når en due finder en due hjem deres egne

Når en due finder en due hjem deres egne, kan de blive sat fri uden at bekymre sig for tab. Disse fugle vil fortsætte med at leve i denne due hjem, så længe de er komfortable. Duerne kan endda tiltrække andre duer inden for området. De tiltrak fugle vil blive vedtaget af gruppen og vil opholde sig med dem i pigeon hjem.

Holde den ren. Hold pigeon hjem rent ved at lægge ud gamle aviser. Dette vil gøre det nemmere at rengøre. Udskift aviserne, når rengøring.

Aviserne giver også duer varme

Aviserne giver også duer varme. Det er tilrådeligt at sætte i tre lag avispapir. Sætte i hø, når de er tilgængelige, er også en god idé.

Under duer som kæledyr kan være sjovt. At huske de ting, der er vigtige for duer vil sikre kæledyr ejer af sunde og glade fugle.