E2y

Hvordan at tage sig af en majs slange eller ønsker at købe en majs slange

Majs slange, også kendt som den røde rotte slange, er folkemunde betragtes som en af ​​de nemmeste slanger til at tage sig af. Det er på grund af deres relative lidenhed (de sjældent går længere end 5 meter), deres høje evne til at tilpasse i forskellige miljøer, deres milde temperament, deres hårdførhed, og den lette avl. Læs videre for retningslinjer for at tage sig af en majs slange:

  • Vide, hvis du er klar til at tage sig af en majs slange. Fordi majs slanger leve op til 20 år, der tager sig af dem kræver engagement. Spørg dig selv: Er jeg klar til at udføre daglige pleje og fodring af min slange? Er jeg parat til at bruge penge på hans levesteder og hans check-ups?
  • Vide, hvordan man vælger en slange. Sørg for, at du køber din slange fra et velrenommeret dyrehandel. Køb kun en sund slange - tegn på en sund majs slanger indeholde klare øjne, rund krop, og sund hud. Kig nøje på sine skalaer og se ud for sorte pletter - en virkelig sund slange bør ikke have disse. En majs slange bør også være aktiv og vågen, og dens levesteder skal være rene og velplejede. Endelig, så spørg i butikken ledsager at fodre majs slange i dit nærvær. Det bør have en sund appetit.
  • Start med en Hatchling. Det er bedst, at du køber din majs slange som en ung Hatchling, så du kunne få at træne den til at svare dig. Husk, at du skal give tid til at vænne sig til din håndtering. I begyndelsen, skal du håndtere det bare for et par minutter ad gangen og sørg for, at du rører ved det lige efter det er blevet fodret (ellers kan blive fristet til at bide fingrene).
  • Feed din majs slange ordentligt Her er en hård ting om at holde majs slanger:. Deres kost er udelukkende består af gnavere. Sørg for at du (og din husstand) er parate til at håndtere se forsyninger af frosne gnavere i køleskabet. Du bør også sørge for, at du nemt kunne købe rotter og gnavere til fodring hos din lokale krybdyr butikker eller animalske butikker.

    At fodre din slange, skal du holde den frosne gnaver foran ham ved hjælp af en pincet (aldrig bruge dine bare hænder!). Vrikke gnaver, indtil den fanger din slange opmærksomhed. Din slange vil derefter gå videre til at sluge sin mad hele (majs slanger er kvælerslanger).

  • Giv dit vand frisk vand dagligt.
  • Vide, hvor at holde din majs slange. En babymajs slange i tilstrækkelig grad kan leve i en ti-gallon akvarium, selvom du kunne købe en større (sige, 20-gallon) til at rumme den, indtil den når sin fulde størrelse. Sørg for, at du giver akvariet med den rigtige substrat (strøelse): slagter papir, papirhåndklæder eller krybdyr bark. Holder omkring 1/3 af akvariet opvarmet ved 80-85 grader Fahrenheit. Fordi slanger er koldblodige og ikke kan producere deres egen kropsvarme, der har kunstig opvarmning er vigtig for dem. Brug ikke varmelamper. Varmen skal komme fra bunden af ​​akvariet.
  • Rens buret cirka en gang hver tredje uge. Du behøver ikke at gøre det oftere, da majs slanger ikke kaster meget. Gør øse ud sin poo så ofte som muligt.
  • Giv skjulesteder til din majs slange Det er bedst at forberede disse tre:. En i midten, en i den kolde side af akvariet, og en i den opvarmede side. Skjulesteder bidrage til at gøre slange føle sig trygge. Du bør også give ham et sted at klatre på. Aldrig nogensinde sat to majs slanger i et akvarium, medmindre du ønsker at avle din majs slange. I dette tilfælde skal du kontakte en dyrlæge for at få instruktioner om, hvordan du leve sammen slanger.


Hvordan at tage sig af en majs slange eller ønsker at købe en majs slange. Vide, hvis du er klar til at tage sig af en majs slange.
Hvordan at tage sig af en majs slange eller ønsker at købe en majs slange. Vide, hvis du er klar til at tage sig af en majs slange.

At tage sig af en majs slange er meget spændende og ville sandsynligvis op din coolness faktor blandt dine venner, men vær sikker på at du er klar til det engagement! Ha 'det sjovt!