E2y

Hvordan at vælge en hund, der passer til dig

Sure, at hvalp på dyrehandel eller dyr husly har de store hvalp øjne og den søde lille hale og er en stor kugle af energi, men hvordan kan du vide, om det er den rigtige hund for dig?

Dit første clue burde være, om du har planer om at vedtage eller købe en hund, eller om du kigger på denne hvalp som en impuls beslutning. Bringe hjem et nyt kæledyr er ligesom at bringe hjem et nyt barn, og du skal være forberedt økonomisk og følelsesmæssigt, og sørg for, at din livsstil passer med behovene i din nye hvalp.

Trin 1

Hvordan at vælge en hund, der passer til dig. Hvad er dine boligsituation?
Hvordan at vælge en hund, der passer til dig. Hvad er dine boligsituation?

Hvad er dine boligsituation? Lad os først se på dine boform. Uanset om du bor i en lejlighed eller et hus gør en forskel. Hvorvidt det hus har en indhegnet gård eller enhver værftet overhovedet har en stor indflydelse på, hvilken type hund kunne leve i denne type hjem. Hvis du bor i en gårdhave hjem eller ejerlejlighed kompleks, kan der være begrænsninger på størrelsen og antallet af husdyr, du har lov til at have. For eksempel er det tvivlsomt, at en 175 £ engelsk Mastiff ville være glade i en 3rd floor studio lejlighed. Glem ikke, at hvalpen kommer til at vokse op, og du får brug for plads nok til at rumme hans størrelse. Overvej lokale zoneinddeling restriktioner som nogle jurisdiktioner har for nylig vedtagne love om forbud mod visse racer af, hvad de anser for at være aggressive eller voldelige hunde.

Trin 2

Hvad er din livsstil? Næste, lad os udforske din livsstil. Er du en jogger? Måske en energisk hund er bedst for dig. Har du arbejde i mange timer? Måske en mere laid-back hund, der ikke har brug for en masse motion er det rigtige for dig. Din personlighed skal opfylde det af hunden. Har du tålmodighed til at træne en viljestærk hund eller har du brug for en, der er let at træne? For eksempel er Jack Russell Terrier anses for at være en af ​​de mest intelligente racer, men er hyperaktiv og har brug for en masse opmærksomhed. Har du små børn? Nogle racer er ikke kompatible med små børn, fordi de ikke kan håndtere stress eller uro af børn jagter dem eller trække på deres haler.

Trin 3

Kan du råd til det? Har du tænkt over din økonomi? Din hvalp vil få brug for dyrlægebehandling, grooming, mad, vand, legetøj, sengetøj og andre ting. Nogle racer er mere tilbøjelige til visse medicinske tilstande og har brug for mere pleje. Langhårede hunde kræver en større indsats for at holde deres frakker rene og ofte kræve professionel grooming. På et beslægtet note, normalt langhårede hunde kaste mere og oftere end kortere hår hunde, så dine tæpper kan være nødvendigt at blive renset oftere osv.

Trin 4

Tænkt over, hvad køn? Selvom nogle mennesker har stærke følelser omkring kønnet på et kæledyr, er der ingen stærke videnskabelige beviser for at indikere, at der er nogen væsentlig forskel mellem temperament af mandlige og kvindelige hunde. Den eneste overvejelse du behøver at gøre her er at få dit kæledyr steriliseret eller kastreret for at undgå voksende din familie med ekstra små poter.


Hvad er din livsstil? Tænkt over, hvad køn?
Hvad er din livsstil? Tænkt over, hvad køn?

Når du har valgt din nye hund, så glem ikke, at han eller hun vil få brug for nogle ting. Disse elementer kan findes online eller i din lokale dyrehandel eller discountbutik. Din hund vil få brug for en seng eller kasse som sin helt egen nesting rum. Din nye lille elskede vil få brug for mad, en god skål, og en vandskål. Din nye forkælede kæledyr vil være absolut sød, selvfølgelig, så du vil få lyst godbidder til din nye bedste ven. Hvad med legetøj? Hvis du ikke ønsker Fido leger med dine sko, vil du ønsker at få ham et par legetøj. En krave og en snor er must-haves til din nye hund. Endelig, afhængigt af hvilken type hund du har vedtaget, skal du muligvis nogle grooming værktøjer.

I gennemgang overveje dine finanser, din tid, alderen på dine børn, din bolig arrangementer og lokale kæledyr love, når du kigger på at bringe hjem en ny hvalp eller en voksen hund. Held og lykke og nyd din tilføjelse til din familie.