E2y

Hvordan at være en bedre forælder

Forældreskab er nok det sværeste job i verden

Forældreskab er nok det sværeste job i verden. Opdrage børn er en fuldtids-opgave. Du har aldrig stoppe med at være en forælder til en af ​​dine børn. Du ønsker måske at fortsætte med at læse for at lære mere om hvordan man bliver en bedre forælder.

Hvordan at være en bedre forælder. Få tid til dine børn.
Hvordan at være en bedre forælder. Få tid til dine børn.

  1. Være en rollemodel. Børn kopiere, hvad voksne gør, og det er faktisk nødvendigt for en forælder at statuere et eksempel. Hvis du vil have dine børn til altid at være respektfuld, ærlig, høflig og medfølende, så du selv skal vise alle disse dyder. Følge med i hvad du prædiker. Må ikke fortælle dine børn aldrig at lyve, kun for at blive fanget liggende ved dine egne børn. Husk, at forældrene er de første rollemodeller af børn.
  2. Få tid til dine børn. Det er vigtigt for forældre til at tilbringe kvalitetstid sammen med deres børn. Tilbring mindst en time eller to hver dag til limning. Læs for dine børn før man skal sove. Hjælpe dem med deres skolearbejde. Eller spille deres favorit spil med dem. Vis dine børn, at du aldrig vil være alt for travlt til at få tid til dem. Et barn skal have den sikkerhed for, at både hans mor og far er der altid for dem, når de har brug for dem.
  3. Forkæl dine børn lige. Aldrig spille favoritter. Dine børn må aldrig føle, at en af ​​dem får altid bedre aftale, eller er mere elsket. Gør dit bedste for at være lige stor opmærksomhed til alle børn. Undgå at sammenligne dem med hinanden. Lad ikke dine børn hører dig sige, at et barn er bedre end den anden.
  4. Være kærlig. Brusebad dine børn med kys og kram. Børn, der er vist så megen hengivenhed vil vokse op til at være mere kærlige og medfølende til andre.
  5. Undgå råben. Gør dit bedste for aldrig råbe på dine børn. Afstå fra at hæve din stemme, uanset hvor irriterende dine små er. Du kan lyde agterstavnen selv uden alle råben.
  6. Lyt til dine børn. Tal med dine børn ofte. Ring dem, mens du er på kontoret og spørge, hvordan deres dag gik. Vær opmærksom på dine børns anekdoter. Lad alle dine børn, at de kan tale med dig når som helst og om noget.
  7. Være fast, men venlig. Lær at disciplinere dine børn. Lær dem gode manerer og højre adfærd. Tal med dine børn blidt, når de laver en fejl. Sørg for, at dine børn forstår, hvorfor de bliver skældt ud. Du kan gøre brug af straffe såsom at gøre dem stå i hjørnet eller forbyde dem fra at spille deres favorit computerspil. Bare gøre dit barn forstår, hvad han gjorde forkert, og hvorfor han bliver straffet. Afstå fra at fortælle dine børn, at de vil blive straffet, når du ikke har nogen planer overhovedet at udføre straffen. Dit barn vil vide, at disse er blot tomme trusler, og de kan slippe afsted med at gøre noget forkert, uden at skulle betale for deres fejltagelser.

Altid stræbe efter at være en vidunderlig forælder. Husk, at dine børn er alle velsignelser, og som forælder, er det din pligt at elske og undervise dem godt.