E2y

Hvordan at være en god kæreste

Fra en fyr perspektiv

Alle tror de har den bedste kæreste i verden. Vi, gutter, mener vores kæreste er den smukkeste, bedste og største pige. Det er derfor, vi arbejdede hårdt for at bejle, og overbevise dem om at gøre os deres kæreste. Girlfriends har deres fyre svøbt omkring deres fingre. Vi er som hypnotiserede hvalpe betjener hende hver vilje. Vi vil fortsætte med at brusebad vores piger gave og Bling netop på håbet om, at det gør dem glade. Vi vil endda kæmpe for vores kæreste ved den mindste overtrædelse. Shucks! Den berømte Helen of Troy havde en tusind skibe efter hende, og kun én af dem var hendes mands.

Da vi er så gode for dem, er det kun rimeligt, at de er gode for os, så godt. Hun må gøre de opgaver, der vil gøre hende en kæreste. Vores lykke bør også være hendes lykke, efter alt, vi giver til dem. Så hvis der er veninder derude læser denne artikel? Vær opmærksom! Her er flere måder, der gør en god kæreste en god veninde. Og for alle os fyre derude, læse op og nyde plukke ud af, hvad du gerne fra din kæreste.

Hvordan at være en god kæreste. Hun kan ikke skubbe dig for meget.
Hvordan at være en god kæreste. Hun kan ikke skubbe dig for meget.

  1. Hun kan ikke skubbe dig for meget. Hvis din kæreste ikke er for meget ind i 'kæreste' ting, det er ikke så stor. Nogle veninder gerne tage tingene langsomt. Hun skubber ikke at opfylde dine forældre. De bug dig om ægteskab, men når du ønsker at tale om det, de er alle ører. Dette er en særlig tid mellem de to af jer, så hvis din pige bare tager det langsomt og ikke presse dig, så du fik en keeper i dine hænder.
  2. Ærlighed er den bedste politik. Det er vigtigt, at din pige være ærlig over for dig. Secrets er som kræft, der spiser væk fra inde i dig. Kærligheden til en ærlig pige er svært at komme med, så hvis hun laver en fejl lod hende slippe fra tid til anden. Efter alt, er ingen perfekt. Selv du med alle dine kvaliteter, er du ikke et billede af perfektion.
  3. Hvis hun sætter en betydning i dine interesser. Hvis din pige sætter vægt på dine hobbyer og interesser, du har lige fået dig en god pige på hænderne. Hun behøver ikke at kunne lide rock klatring hvis du er i denne ting, men det ville være dejligt, hvis hun gjorde dig en sandwich til din rejse.
  4. Gaver. Hvis hun giver dig en gave fra tid til tid, så din pige er stor. Det betyder, at din pige er i dig totalt. Det betyder også, at hun kan tage vare på sig selv. Fortæl din pige tak al den tid du modtager en gave. Dette blot holder gavepose rullende.
  5. Hvis hun giver dig frihed, så hun sandsynligvis er den ene. Kontroller, hvis hun føler, at hun er berettiget til din tid. Hvis hun gør så er det måske tid til at indstille dine øjne på en værdigere pris. En god veninde kærlighed og tillid til dig. Hun forstår, at selv om hun er vigtig for dig, har du også andre opgaver i livet.

Hvis hun har alle disse egenskaber, så du er en heldig mand. Hvis du ikke afkrydse alt på listen, er det okay. Nogle veninder kan vokse til den perfekte kæreste for dig. Der er kun én væsentlig ingrediens i en god kæreste og det er ikke ben (selvom have der ikke gør ondt). Hvis hun elsker dig, så der burde være nok grund til at overveje hende en god veninde.