E2y

Hvordan at være en god ven

Venskab er et gensidigt forhold

Venskab er et gensidigt forhold. Det indebærer en masse offer, så hvis du undrer dig over, hvorfor du ikke synes at have nogen gode venner, bør du nok kigge indenfor. Jeg mener se dig selv, stille visse spørgsmål, hvor meget du ofre for at se, at jeres venskab virker? Hvor meget vil du bidrage med? Nu siger jeg ikke, du skal spille fjols bare for at have et godt venskab, men ofre er nødvendige tider. At være en god ven til tider bestemmes af dit niveau af forståelse for hinanden, hvad du overveje, samtidig med at plukke din ven. Dette i høj grad afhænger af, hvem du er, de ting, du kan lide, osv., så når du finder nogen, der har de samme interesser som dig, du har tendens til at obligation nemt. Men at vælge venner er kun den ene halvdel af det hele, den anden halvdel er at være en god ven. Vi vil tage et kig på, hvordan du kan udføre denne i et par enkle trin:

 1. Forstå, hvem dine venner er. Jeg har en ven, som er aldrig omkring når jeg går gennem store udfordringer i mit liv. Han dukker op, når tingene begynder at blive rosenrødt og indfører "vi" klausul i alle sine sætninger. "Når du er færdig med at skrive den bog, bør vi tænke på, hvordan at investere royalties ..." "Hvornår skal vi begynde at ansætte personale til din nye virksomhed?" Vi vi vi ... han aldrig stopper, indtil tingene bliver ru igen, og så er han gået! Men vi har været venner i over fem år og stadig går stærkere.

  Hvordan at være en god ven. Forstå, hvem dine venner er.
  Hvordan at være en god ven. Forstå, hvem dine venner er.

  Hørte jeg dig sige, "Hvordan?" Dette er muligt fordi jeg er kommet til at forstå den slags person han er, så det generer mig ikke længere. Mennesker er komplekse væsener og de fleste gange er vanskelige at håndtere, men en af ​​de måder, du kan blive en god ven, er at forstå den anden person først. Du er godt på vej til at blive en.

 2. Tilføj værdi. Når man ser efter muligheder for at påvirke dine venner med positive ting hele tiden, deres fejl næppe komme til dig. I stedet er du glad for at du ser dem, fordi det er en mulighed for at hjælpe dem med at forbedre deres person. Det er altid behageligt at efterlade mennesker bedre end du fandt dem. Det gør dem holde dig i høj agtelse. Når de tænker på venner og mentorer, dit navn topper deres liste. Det er faktisk en fantastisk følelse, følelsen af ​​at være højt respekteret af dem, du sætter pris på. Denne type tilgang gør dig til en pålidelig ven. Det gør dig imødekommende - en skulder at græde ud ved - og det er hvad venskab handler om.
 3. Lyt. Der er visdom i få ord. For dig at være i stand til at tilføje værdi til din vens liv, skal du være i stand til at høre ordene usagt. Det tager en lytter til at gøre dette. Ja, du kan være deres mentor, men først skal de føle sig trygt og sikkert med dig. Når du er på den lyttende ende, kan du ikke gå glip af noget. Nu siger jeg ikke, du skal være stille, hver gang du er sammen med dem, selvfølgelig vil der være sjove tider, leg gange og endda sorgfulde eller rolige tider, men de vigtigste ting er at være der, når de har brug for kammeratskab. Du kan ikke gå galt, når du praktiserer dette.
 4. Hjælp når du kan. Det er ikke de store ting, men de små ting, vi gør, der tæller mest i venskab. Der tilbyder at afhente din vens børn fra skole, fordi han er nødt til at arbejde sent, eller at tilbyde at gøre haven med hende ... at finansiel hjælp på det tidspunkt, hvor han har brug for det mest. Især når det kommer fra hjertet, den slags tiltag er investeringer i dit venskab.
 5. Tilgiv hurtigt. Da vi er alle mennesker, er det umuligt for os at leve sammen uden at såre eller fornærme hinanden på et tidspunkt eller det andet. Så når en ven sårer dig, så lad ham / hende vide det med det samme. Stablet op nag har en måde at dyrke had, langsomt. Så behøver ikke holde nag! Trash dem og få det overstået. Sæt dem ud af dit sind, for godt!

Du har sikkert hørt det før

Du har sikkert hørt det før, at intet menneske er en ø. Derfor venskab er en integreret del af den menneskelige eksistens. Der er ingen måde, du kan forsøge at hjælpe en anden person uden virkelig at hjælpe din egen selvstændige, så komme videre med det ... og se dig selv blive til en bedste ven eller mentor!