E2y

Hvordan at være lykkelig single


Samfund pres os til at tro, at lykken er direkte knyttet til et lykkeligt forhold. Du bliver nødt til at tilbringe dit liv med nogen, for at føle sig fuldstændig, right? Ikke så sandt. Der er mange mennesker vælger at tage en anden rute i disse dage. I stedet for konstant at blive skuffet med relationer, folk lære at være lykkelig single. Denne guide vil hjælpe dig med at forstå, at et liv levet single er stadig et lykkeligt liv.

Trin 1

Lyt ikke til samfundet. For virkelig være glad single, er du nødt til at acceptere at være single. Stop forsøger at passe ind i formen samfundet har kastet for dig. Du kan være din egen person og lave dine egne regler, når det kommer til parforhold. Lad ikke nogen andre overbevise dig om, at du skal være dating nogen. Forklar dem, at du er glad for at være single, og du vil have dem til at være glad for dig. Så længe andre vide, at du agter at bo single, bør den nagende afstå.

Trin 2

Mind dig selv, hvorfor du ønsker at være single. Hvis du nogensinde finde dig selv spørgsmålstegn dit eneste liv, vil det kun tage et par ulykkelige minder at minde dig om dit valg at være lykkelig single. Gå tilbage og tænke over alle de blindgyde relationer og tænke på hvor ulykkelig du var med disse relationer. Skriv ned alle de negativer aspekter af at være i disse relationer, hvis du har brug for (og jeg er sikker på der var en hel). Det indre liv har meget mere at byde på, og du behøver ikke at svare til andre end dig selv.

Trin 3

Hvordan at være lykkelig single. Lyt ikke til samfundet.
Hvordan at være lykkelig single. Lyt ikke til samfundet.

Tag dig tid til dig. Nu, at du ikke er i et forhold, kan du bruge mere tid på at fokusere på dig selv. Tag dig tid til at få at vide, hvem du er, hvad du elsker at gøre, og hvad dine mål er i livet. Du vil få en masse fritid til at forfølge, hvad du ønsker at hvis du ikke er i et forhold. Så drage fordel af din singlehood og udforske dit liv. Tage en ny hobby, tour Europa eller gå tilbage til skolen. Du vil finde dig selv meget glad som en enkelt, fordi du vil blomstre i et sandere udgave af dig selv.

Trin 4

Fejre at være single. Du behøver ikke at skjule det faktum, at du er en glad single fra resten af verden. Fejre det! Det er okay at gå ud til middag ved dig selv. Forkæl dig selv med en stille kop morgenkaffe på den lokale bistro og ikke tænke to gange over, hvad folk tænker om dig. De er alt for optaget af deres morgen papirer til selv bekymre sig om, hvad du laver. Gå ud til en bar for at danse og have det sjovt, og ikke at samle op! Forkæl dig selv med en god tid uden at tynge det ned med krav på udkig efter kærlighed. Be happy single i hvad du gør, og lade verden vide, at livet stadig kan være glad, selv uden en mage.