E2y

Hvordan at være mor til bruden

Der er kun få begivenheder mere spændende end et bryllup, men nogle gange, følelserne og kan have en negativ indvirkning på folks adfærd. Planlægger et bryllup, især af en voksen barn, kan være en bittersød oplevelse for en mor, der kan være splittet mellem glæden ved at se sin datter, da hun går ned ad kirkegulvet og smerten ved at give slip på sin lille pige.

Trin 1

Tilbyde støtte. Brides er ofte stressede. Mellem budget vedrører, en lang liste af to-do s, og bekymringer om forsøger at behage alle, mange-brude til-være at finde, at planlægge deres bryllupper er mere arbejde end fornøjelse. Når det er muligt, tilbyde både følelsesmæssig støtte og hands-on hjælp hvert skridt på vejen fra den indledende planlægning til den store dag.

Trin 2

Vær ærlig. Nogle forældre er i stand til at yde økonomisk og / eller praktisk hjælp med deres børns bryllupper, men andre er ikke. Hvis du kan og vil gerne hjælpe med at betale for din datters bryllup, er det sandsynligt, at blive værdsat, men det er bestemt ikke nødvendigt. Det vigtige er, at du er åben om din vilje til at hjælpe, så din datter ikke fungerer under nogen falske forudsætninger.

Trin 3

Hvordan at være mor til bruden. Lyt mere end du taler.
Hvordan at være mor til bruden. Lyt mere end du taler.

Lyt mere end du taler. Selvom det kan være svært at gøre, så husk at dette er din datters bryllup, ikke dit. I sidste ende virkelig det gør ikke noget, hvis du ikke kan lide hendes kjole, blomst valg, eller modtagelse placering. Heck, det virkelig betyder ikke noget, hvis du ikke godkender den fyr hun har valgt at gifte sig. Dette er hendes dag, så gør dit bedste for at lytte til, hvad det er, at hun ønsker, og derefter gøre alt, hvad du kan for at hjælpe med at gøre din datters drøm bryllup til virkelighed.

Trin 4

Gå med strømmen. Ting er bundet til at gå galt, men som mor til bruden, kan du hjælpe med at holde tingene kørende så gnidningsløst som muligt ved at være fleksibel og opretholde en god holdning. Ændringer i sidste øjeblik er hverdagskost, som er lidt mix-ups, men hvis du er i stand til at holde hovedet koldt om dig, vil din datter være bedre i stand til at fokusere på det store billede og ikke blive overvældet, når tingene ikke går helt efter plan.

Trin 5

Bliv den større person. Familierelationer er ofte komplicerede og god eller dårlig, kan følelser hurtigt komme ud af hånden, hvis alle ikke er opmærksomme på deres adfærd. Når du er fristet til at lade dit temperament flare eller føler, at du er nødt til at sige op, så husk, at dine handlinger vil have en indvirkning på en af ​​de vigtigste dage i din datters liv.

Bliv den større person. Udtryk din kærlighed.
Bliv den større person. Udtryk din kærlighed.

Husk, når hun var en lille pige og så op til dig med de tillidsfulde øjne? Picturing det ansigt skal hjælpe dig til at holde igen på nogen tanker om afsmag denne oplevelse ved at tillade dig selv at opføre sig på en mindre end ideel måde.

Trin 6

Opret glade minder. Mange små piger drømmer om deres bryllupsdag, picturing alt fra den perfekte kjole til en idyllisk bryllupsrejse placering. Mens nogle vokse op til at have prinsessen stil, eventyr bryllupper af deres barndoms drømme, erindringen om deres bryllupsdag bliver hos kvinder for resten af ​​deres liv, så sørg disse erindringer er lykkelige er en gave i sig selv. At tage sig tid til at dele særlige øjeblikke og infusion oplevelsen med lys og latter vil gøre din datters bryllup en dag, hun vil værdsætte evigt.

Trin 7

Udtryk din kærlighed. De fleste mennesker frit udtrykke deres kærlighed til deres børn, men nogle holder lidt tilbage, når deres børn er vokset. Alle os, uanset vores alder, nyder godt af at vide, at vi betyder noget for dem omkring os, så bør mødre være åben og udtryksfuld om den kærlighed, de føler for deres børn. At fortælle din datter, at du elsker hende og er stolte af hende vil helt sikkert hjælpe hende til at huske sin bryllupsdag med varme og glæde.