E2y

Hvordan at vide, hvornår de skal komme ud på arbejdspladsen

Kommer ud kan være skræmmende

Kommer ud kan være skræmmende. Selv når individer er ud til deres familie og venner, de forsinker eller afvise at komme ud på arbejdspladsen. Der er god grund til at frygte at komme ud på din arbejdsplads. Arbejdsgiverne er ikke på nuværende tidspunkt ikke tage del i seksuel orientering forskelsbehandling af føderale lovgivning og LGBT medarbejdere er lovligt beskyttet mod sådanne aktioner i kun en håndfuld stater.

Den omstændighed, at der ikke er meget juridisk beskyttelse mod forskelsbehandling for LGBT medarbejdere kan veje tungt i din beslutning om at komme ud. Men der er flere fordele ved at være ud på arbejdspladsen.

Hvordan at vide, hvornår de skal komme ud på arbejdspladsen. Fordele ved at komme ud på arbejdspladsen.
Hvordan at vide, hvornår de skal komme ud på arbejdspladsen. Fordele ved at komme ud på arbejdspladsen.

Fordele ved at komme ud på arbejdspladsen

 • Du behøver ikke længere at ligge eller udelukke oplysninger om dit personlige liv og de mennesker i det.
 • Med evnen til at være mere åben om dig selv du kan udvikle tættere relationer med din kollega.
 • Giver muligheder for større forståelse og færre barrierer mellem dig selv og kolleger.
 • Giver dig mulighed for at være din "hele selv" på arbejdspladsen.
 • At være åben kan gøre dig mere produktiv ved at eliminere stress og energi drain at opretholde facaden.

På trods af de positive resultater af at komme ud på arbejdspladsen, er der stadig nogle negative muligheder, som bør overvejes, før du vælger at fortsætte med at komme ud til din chef og kollegaer.

Ulemper ved at komme ud på din arbejdsplads

 • Du kan blive fyret eller givet færre muligheder.
 • Nogle medarbejdere kan behandle dig anderledes eller undgå dig undervejs, når de lære sandheden at kende.
 • Din partner kan ikke blive budt velkommen eller inviteret til virksomhedens sammenkomster af frygt for at gøre andre ubehageligt.

Kommer ud kan være skræmmende. Ulemper ved at komme ud på din arbejdsplads.
Kommer ud kan være skræmmende. Ulemper ved at komme ud på din arbejdsplads.

Forberedelse til at komme ud på arbejdspladsen

Før du kommer ud på arbejdspladsen sørge for din er forberedt til resultatet. Så her er nogle ting at tænke på, når du overveje, om ikke at komme ud på arbejdspladsen:

 1. Vurdere situationen. Er din arbejdsplads et fjendtligt eller homofobisk miljø? Hvor åben er virksomheden til mangfoldighed?
 2. Kontroller de lokale / statslige ikke-diskrimination love. Se om lokale eller statslige love dækker forskelsbehandling på grund af seksuel orientering og / eller kønsudtryk / identitet.
 3. Vær opmærksom på din virksomheds ikke-diskrimination. Find ud af om din virksomhed har en ikke-forskelsbehandling politik, der omfatter seksuel orientering og sætte dig ind i dens detaljer.
 4. Identificere nyttige ressourcer. Rådfør dig med andre homoseksuelle eller lesbisk medarbejdere i din virksomhed og se, om din virksomhed har grupper eller ressourcer specifikt er designet til at tage spørgsmålene om LGBT medarbejdere.
 5. Find ud af din virksomheds placering på Human Rights Campaign Corporate Ligestilling Index. HRC vurderer de bedste og værste virksomheder til LGBT medarbejdere.

Hvis du følger ovenstående forslag og stadig føler sig usikre om at komme ud, kan du ønsker at tage mere tid, før du føler dig helt sikker, eller overveje at finde en mere komfortabel og acceptere arbejdsmiljø.