E2y

Hvordan at vide, hvornår et barn kan spise rosiner

Rosiner er en stor mulighed for fingermad, fordi de er fyldt med næringsstoffer. Rosiner er lave i fedt og kolesterol og højt kalium og jern. Rosiner indeholder også calcium og fiber, som kan hjælpe en baby, der er tilbøjelig til forstoppelse. Bedst af alt, rosiner er nemme at pakke sammen på bilture og oppakning, hvilket gør dem en nem og sund snack.

Mens alle pilene synes at pege mod fordelene ved rosiner

Mens alle pile synes at pege i retning af fordelene ved rosiner, de er også en kvælningsfare for børn under 4 år. Det europæiske Diætetiske Association (ADA) anbefaler, at forældre foder rosiner til børn på 4 år og ældre. Nogle forældre føler dog, at deres børn er klar til rosiner efter alder 3, men ADA anbefaler at vente indtil barnets fjerde fødselsdag. Selv efter alder 4, bør rosiner skæres i halve.

Hvordan at vide, hvornår et barn kan spise rosiner. Mens alle pilene synes at pege mod fordelene ved rosiner.
Hvordan at vide, hvornår et barn kan spise rosiner. Mens alle pilene synes at pege mod fordelene ved rosiner.

Rosiner er kvælning farer for børn på grund af deres størrelse og sej konsistens. Børn er ikke i stand til at tygge rosiner ordentligt, som derefter kan blive indgivet i luftvejene. Værst af alt, den klæbrige konsistens af rosiner gør dem svære at unlodge fra et barns hals. Rosiner er også kendt for at forårsage hulrum, da de indeholder en masse sukker og klæbe til tænderne. Klæbrighed efterladt på tænderne forårsager bakterier til at vokse, hvilket igen æder på emaljen af ​​tænderne. Vær sikker på at få børn børste deres tænder eller skylle munden med vand efter at have spist rosiner.

Mens tørrede rosiner kan udgøre en kvælningsrisiko for små børn under 4 år kan rosiner blive indført i andre måder til yngre børn. Husk, at før at tilbyde rosiner til din baby, skal han være mindst 6 måneder gammel og har en vis erfaring at spise andre typer af fødevarer, såsom korn eller mosede bananer. Andre tegn på, at dit barn kan være klar til rosiner er, når hun kan sidde op på hendes egen og sluge bløde fødevarer korrekt. Også kigge efter dit barns interesse i picking up ting og sætte dem i munden.

For at starte

For at starte, kan forældre tilføje rosiner til fødevarer, der er flydende, inklusive æblemos eller ris korn. Rosinerne vil opsuge væsker, hvilket gør dem blødere og lettere at spise. For det andet, kan rosiner være pureret og derefter tilsættes til fødevarer, såsom havregryn eller yoghurt. Tilføj nogle rosiner og et par spiseskefulde vand i en blender og blend indtil glat. For at få ekstra smag, puré rosinerne med æblejuice i stedet for vand. Hvis du synes, at det er vanskeligt at opnå en jævn konsistens ved at purere rosiner, suge dem i vand eller juice først.

For at starte.
For at starte.

Husk, at mens det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler, når betjener rosiner til dit barn, de er en stor snack, der er fyldt med vitaminer og næringsstoffer.