E2y

Hvordan at vide, hvornår gennembore et barns ører

Ligesom mange andre børneopdragelse spørgsmål

Ligesom mange andre børneopdragelse spørgsmål, når svaret på at gennembore et barns ører afhænger af flere faktorer. I nogle kulturer kan små 'ører blive gennemboret ved eller kort tid efter fødslen. Imidlertid antages, at der er ingen kulturel norm, det bedste svar på spørgsmålet om, hvornår at gennembore et barns ører afhænger af barnet.

Et centralt problem er altid, om barnet kan holde stille. Når det besluttes, om der skal gennembore et barns ører, det kommer i spil af flere grunde. Først og fremmest nogen har øre piercing gjort procedure skal være stille, mens den person der udfører det anvender de værktøjer af handelen. For de fleste sikkert gennembore en persons ører, juveleren eller lægen ofte en børnelæge i tilfælde af børn, har brug for at være i stand til at tilpasse først markeringerne på hvert øre for hvor at sætte ørering til at være æstetisk tiltalende. Hvis disse mærker er justeret korrekt, eller senere savnet som barnet Wiggles, vil øreringe ikke være på samme niveau på hvert øre, når den praktiserende læge presser på aftrækkeren på pistolen anvendes til at anvende de øreringe. Dette kommer i spil mere efterhånden som barnet vokser, og kan ønske at bære længere øreringe som afhænger hængende på samme længde fra hver øreflip til at se godt ud.

En anden grund til at overveje, om et barn kan holde stadig når tænker piercing barnets ører kommer i spil efter at proceduren er færdig. Efter ørerne er gennemboret, øreringene skal rengøres og slået i en cirkel på hvert øre hver dag. Dette forhindrer øreringe fra stikning til øreflipper og forårsager infektioner. Hvis et barn ikke er i stand til fortsat at være lang nok til den forælder at tage en vatpind af sprit til at rense post og drej derefter ørering i en cirkel, er det ikke et godt tidspunkt at have det barns huller i ørene. Af denne grund, gennemboret mange forældre, der vælger at lade deres børn har deres ører vente, indtil børnene er gamle nok til at rengøre og dreje øreringe af sig selv.

Ud over disse bekymringer, har brug for en forælder til at overveje, hvilke aktiviteter barnet nyder. Det rigtige tidspunkt at gennembore et barns ører er ikke, når barnet går mange sports-og andre funktioner, hvor øreringe kan blive fanget i udstyr og forårsage skade.

Af disse grunde

Hvordan at vide, hvornår gennembore et barns ører. Ligesom mange andre børneopdragelse spørgsmål.
Hvordan at vide, hvornår gennembore et barns ører. Ligesom mange andre børneopdragelse spørgsmål.

Af disse grunde kan en forælder beslutte, at de yngre måneder og år eller måske tidligt grundskole alder kunne være det rigtige tidspunkt at gennembore ører en mere føjelige barn. Andre vil vælge at vente, indtil en mere aktiv ung beroliger eller mindre involveret i visse aktiviteter, før de har piercing gjort. Inden for én familie, kan søskende har endda deres huller i ørene på forskellige tidspunkter.