E2y

Hvordan at vide, om et kæledyr eremitkrebs er syg

Hermit krabber er hårdføre små skabninger, men det er muligt for dem at blive syge, især hvis de ikke er passet ordentligt. Se dit kæledyr eremitkrebs hver dag, så du er i stand til at lægge mærke til de første symptomer på et sundhedsmæssigt problem. Her er hvordan man kan fortælle, hvis et kæledyr eremitkrebs er syg:

  1. Se dit kæledyr eremit krabbe er normal adfærd. Ved at gøre opmærksom på dit eremit krabbe er normal adfærd, vil du være bedre forberedt til at spotte ændringer i adfærd.
  2. Kig efter krabber udviser usædvanlige adfærd. Hvis nogen af selskabsdyr krabber kører rundt inde i tanken uden deres shell, eller ikke trække sig tilbage ind i deres skaller, når du samle dem op, det er et stort tegn på, at et kæledyr eremitkrebs er syg. Din eremitkrebs skulle være i hans shell næsten altid, og skjule sig for dig ved tilbagetog tilbage i skallen.
  3. Hold øje med tegn på fysisk sygdom på Krabbe og hans shell. Selv om det er faktisk normalt for krabber at miste et ben eller to, når tilpasning til nye miljøer eller andre stressende situationer, hvis en krabbe ser ud til at være ved at miste ben uden synlig grund, din pet eremitkrebs er sandsynligvis syg. Kig efter brune eller hvide pletter på krabbe. Det er mider, og du vil kunne se dem kravle hvis man ser hårdt nok. Selvom det ikke er teknisk en sygdom, kan mider alligevel være dårligt for dit krabbe helbred. Efterse krabber for andre shell misfarvninger, også, såsom svamp eller mug. Hvis du finder tegn på disse sygdomme, isolere din krabbe fra de andre og give det et bad. Også placere en ny shell inde i tanken, hvis din krabbe ønsker at skifte til en renere én.
  4. Kig efter inaktivitet. Hvis en eremit krabbe er vedvarende inaktiv, betyder det ikke nødvendigvis, sygdom. Din krabbe kan simpelthen være at fortælle dig, at hans omgivelser ikke er egnet. Sørg for, at din tank holdes ved en passende temperatur, og at det er rent. Mange eremitkrebs, der vises syge kan blive hjulpet ved blot at justere fugtighed eller temperatur.
  5. Vær opmærksom på lugte. Hvis en eremit krabbe er død, vil du bemærke en stærk, fisk-lignende lugt. En molting krabbe, på den anden side, kan være relativt inaktive, med en svag lugt. Hvad han har brug for, er en tank med masser af substrat, hvor han kan begrave sig selv, samt masser af mad og vand. Mens en krabbe, der molting ikke er teknisk syg, er han kræver specialiseret behandling, ligesom syge eremitkrebs. Prøve ikke at forstyrre en krabbe, som er i midten af ​​molting proces.

Hvordan at vide, om et kæledyr eremitkrebs er syg. Se dit kæledyr eremit krabbe er normal adfærd.
Hvordan at vide, om et kæledyr eremitkrebs er syg. Se dit kæledyr eremit krabbe er normal adfærd.

Hvis du har flere eremitkrebs og du tror, ​​at en af ​​dem kunne være syg, er det vigtigt at placere den syge eremitkrebs i en isoleret tank, så han ikke får dine andre krabber syge. Rengøring af eremitkrebs tank ofte også kan reducere forekomsten af ​​sygdomme.