E2y

Hvordan du holder dine børn sikkert på myspace

Det kan være lidt urealistisk at tro, at du vil være i stand til at beskytte dine børn mod alt, hvad der kan forårsage dem skade. Men så længe de lever under dit tag, så du stadig har en stor chance for at beskytte dem og sørge for, at de gør ansvarlige beslutninger, især når det kommer til de ting, de gør online. Selvom du ikke behøver at se, hvad de foretager sig online hver time af hver dag, er der visse ting, du behøver at holde øje med, og en af ​​dem er MySpace. Alt taget i betragtning, er det en meget praktisk og nyttig hjemmeside, der fokuserer på sociale netværk, så alle kan personalisere deres egen MySpace-side, og skære en lille smule af sig selv ind i den online community.

Desværre, med alle dets frynsegoder bør det faktum, at du er i stand til at udsætte dig selv så meget online allerede taler mængder af de farer, der kunne komme med, hvad dine børn gør, når de bruger MySpace. Igen, behøver du ikke at besætte over alt, hvad de gør på internettet (selv MySpace), men du behøver stadig nødt til at holde dine børn sikkert, men du kan, og du kan gøre det uden kvæler dem ved at følge de enkle trin i denne artiklen.

Hvordan du holder dine børn sikkert på myspace. Hold det sjovt, men holde det sikkert.
Hvordan du holder dine børn sikkert på myspace. Hold det sjovt, men holde det sikkert.

  • Hold det sjovt, men holde det sikkert. Den første ting du skal gøre er at huske, at du ikke virkelig ønsker at ødelægge det sjove, de har i MySpace. Du skal blot have dem til at være opmærksomme. Så i orden for dem at blive klar, er du nødt til at fremlægge nogle fakta. Vis dem nogle af de konsekvenser for skødesløs brug af MySpace, og fortælle dem, at selv om det værst tænkelige scenario er egentlig ikke bundet til at ske, er det stadig bedre at være sikker end ked af det. Må ikke tvinge dem (selvom du måske i et omfang), men blot antyder.
  • Giv nogle retningslinjer. Nu hvor du har deres opmærksomhed, kan du give dem et par retningslinjer at følge. Foreslå dem, at de ikke skal afsløre for meget af deres personlige oplysninger online, og afskrækker dem fra at tilføje MySpace-brugere, som de ikke kender personligt. Du kan relatere disse retningslinjer for flere fakta og mulige konsekvenser.
  • Holde profiler private. Et andet vigtigt element, de har at rette sig efter er at holde deres profiler private. Det betyder, at kun deres venner får lov til at se deres profiler, hvilket skulle gøre dem sikrere og mere sikker online. Fortæl dine børn, at hvis nogensinde de bliver chikaneret eller bliver offer for en anden brugers upassende indhold, så bør de fortælle dig det samme, så du kan tænke op af de bedste ting at gøre i denne situation.
  • Overvåg brug. Endelig, hvis du virkelig er bekymret for, hvad dine børn laver online og i MySpace, der er visse overvågningsprogrammer du kan købe eller downloade for at kontrollere på præcis, hvad dine børn er op til uden deres vide det. Det kan synes som det skubber det for langt, men det er fordi det er. Det er bedst at gemme dette skridt som en sidste udvej.


Husk, at dine børn er dit ansvar, og du skal gøre alt i din magt for at holde dem begge glade og godt beskyttet, enten online eller offline.