E2y

Hvordan du kan måle din hund for den rigtige størrelse tøj

Tøj skal passe godt

Tøj skal passe godt. Ligesom du ønsker at købe rigtige størrelser til dit tøj, din hund have stramtsiddende tøj så godt. Det være sig for et fashion statement eller til praktiske formål såsom at holde din hund varm, skal du have nøjagtige målinger for at sikre en god pasform. Købe tøj til din hund vil ikke være så forvirrende, som det var før, hvis du kender din hunds målinger. Her er de måder at måle din hund for den rigtige størrelse tøj.

  • Få et målebånd. Et målebånd er den bedste måde at finde de målinger af din hund. Hvis du ikke har en, kan du bruge en snor eller et bånd og en lineal eller målestok ved at markere målingen på båndet og derefter måle det med linealen.
  • Placer din hund. Når få din hunds målinger, har ham stå op. Kom målingerne, mens han sidder eller ligger ned ville give unøjagtige resultater.
  • Vide, hvad der skal måles. Du er nødt til at tage til efterretning flere målinger for at sikre en god pasform til din hund. Du vil måle halsens omkreds, bryst omkreds, mave omkreds, overlinie længde og mave længde. Du kan også måle din hunds ben, hvis du vil have benene til at være omfattet af tøjet.
  • Gør dig klar til måling. At hente halsens omkreds, måle arealet af halsen ved bunden af ​​kraven. Korrekt måling er vigtigt, især hvis du ønsker at købe en collared beklædningsgenstand. At hente brystvidden, måle området omkring den største del af brystet, som er lige bagved forbenene. Denne måling vil blive brugt som grundlag for størrelsen af ​​din hunds tøj.
  • De fleste hunde tøj normalt ikke kræver, at du kender længden. Men hvis du har skinny formede hunde som Gravhunde, måle overlinie længde og mave længde, fordi nogle gange er disse målinger nødvendige for specialfremstillede tøj. For at få den topline længde, måles afstanden fra halsen, hvilket er ved bunden af ​​kraven til starten af ​​halen, som er det område, hvor hovedlegemet og halen skærer hinanden. At hente maven længde, måle afstanden fra området bag forbenene for det område, hvor bagbenene starter.
  • Hvis du ønsker benene, der skal dækkes, måle længden af ​​benet. Måle både for-og bagben. Vær opmærksom på målingen af ​​omkredsen af ​​hans lår, både smalle og bredeste del.
  • For at få den størrelse til hunden støvler, skal du måle det bredeste område af poter. Måle omkredsen af ​​den forreste spids af de små puder i bunden af ​​sin pote på bagsiden af ​​det store pad. Omfatter ikke længden af ​​neglene, medmindre de er lange.
  • Vigtige påmindelser: Sørg for at angive den måling, som ikke er for stram og behagelig for din hund. Især i hals og bryst område, behøver du ikke ønsker din hund at have svært ved at trække vejret. Dobbelttjek målingerne, fordi de fleste hund tøj er ikke retur. Hvis du har tøjet specialfremstillede, skal du ikke tilføje kvoter for tøjet. Fabrikanten ville foretage de nødvendige ændringer for din hund.


Hvordan du kan måle din hund for den rigtige størrelse tøj. Vide, hvad der skal måles.
Hvordan du kan måle din hund for den rigtige størrelse tøj. Vide, hvad der skal måles.

Uanset om du ønsker specialfremstillede hund tøj eller du vil købe online eller i en butik, vel vidende din hunds målinger vil sikre gode stramtsiddende tøj til din hund. Tag din tid i at måle så giv din hund en godbid for at være en god model.