E2y

Hvordan du vælger et bryllup tema

Et bryllup er både en glad og mindeværdig begivenhed, der fejrer union mellem to mennesker begået at elske og være sammen med hinanden udelukkende. Da det er en speciel, once-in-a lifetime begivenhed deles med kære, par gør deres bedste for at gøre deres bryllup så smukt og så mindeværdigt som muligt. Det er derfor, de fleste par i dag vælger personlige bryllupper. Én surefire måde at personliggøre et bryllup er at vælge det perfekte bryllup tema. Et tema indeholder en luft af fantasi og lune. Det kan også kombinere og integrere personligheder af parret, hvilket gør fejringen mere intime og noget, der skal værnes i mange år fremover. Hvis du ser frem til at planlægge dit bryllup snart, her er nogle tips om, hvordan du kan vælge den perfekte bryllup tema.

Brainstorm sammen med din partner

Brainstorm sammen med din partner. De siger to hoveder er bedre end én. Og anvendelsen af ​​denne i at vælge et bryllup tema er ingen undtagelse. Husk, at det er dig og din partner, der skal giftes, så du både skal have den mest input på bryllup planer. Hver af jer kan lave en liste over mulige temaer, du kan lide. Vis hinanden din liste, og derefter fjerne dem, du ikke kan lide i din partners listen. Det er en god måde at komme op med noget, du kan begge lide. Hvis du ikke kan lide et tema, at din partner er helt vild med, tale op og være ærlige om det. Sig til ham, pænt der kan være noget andet, du kan begge enige om. Aldrig nøjes med noget, som du føler dig tvunget til at acceptere bare fordi din partner kan lide det. Husk, at du begge skal have indflydelse på brylluppet planer startende med temaet, at harmonisere alt og holde det kørende på D-dag sig selv.

Kombiner og indarbejde dine personligheder i dit tema. Du kan også tænke på temaer, der kan vise både dig og din partners personlighed. Brug fælles interesser og hobbyer. For eksempel kan du være en naturelsker og din partner elsker at gå eller vandreture. Du kan derefter vælge at have et bryllup sæt på toppen af ​​et bjerg, en strand, eller et sted, hvor du er omgivet med smukke natur-masser af træer, naturlige landskab, osv. Hvis du er romantisk og har en sensuel side, en strand eller ø bryllup giver den ideelle romantiske omgivelser. Hvis du er både enkle, laid-back enkeltpersoner eller homebodies, kan du have en have bryllup lige på din ejendom, hvis du har rummelige grunde. Husk, at du har licens til at lægge så meget af "du" og din partner ind i temaet så meget som muligt.

Brug årstiderne til din fordel

Brug årstiderne til din fordel. Det er også nyttigt at overveje den sæson, hvor du skal giftes, mens du beslutte på et tema. For eksempel, hvis du skal giftes i løbet af efteråret kan du overveje at bruge de smukke farver falder-gyldne brune, appelsiner, gule, osv. Du kan bruge blade motiver eller noget, du kan associere med efteråret som høst, taksigelse, eller ændring. En sommer bryllup kan give dig muligheder som en badeby bryllup, strand tema, tropisk ø bryllup tema, eller endda en hawaiiansk luau tema. Haven og naturen bryllup temaer er perfekte under forår. For vinteren kan du vælge at få en winter wonderland tema. For vægt, kan du bruge isskulpturer, snefnug, eller endda falske sne at dekorere over det hele.

Være unikke, skøre, skæve og kreative

Hvordan du vælger et bryllup tema. Brainstorm sammen med din partner.
Hvordan du vælger et bryllup tema. Brainstorm sammen med din partner.

Være unikke, skøre, skæve og kreative. Veer lidt væk fra den traditionelle, normal eller hverdagskost i bryllupper. Indgyde så meget sjov og quirkiness ind i dit bryllup tema så meget som muligt. Overvej unikke temaer som et eventyr bryllup, viktoriansk tema, Western tema, japansk stil, selv disco! Hey, kan du gå amok med temaet, right? Bare sørg for, at du og din partner er begge meget komfortable med dit valg, uanset hvad det er. Husk at have det sjovt, mens du er på det også.

Planlægger et bryllup og vælge et bryllup tema kan være stressende, men det betyder ikke, at det ikke kan være sjovt. Som med alle faser i bryllupsplanlægning, så sørg for du og din partner er begge involveret i beslutningen om et tema. Det bør være personlig, meningsfuld og noget du begge klart ud. Når du begge elsker temaet og gør et stort stykke arbejde for at bruge det hele overalt, ville dit bryllup være noget, som du og dine kære vil nyde og huske i lang tid.