E2y

Hvordan finder en brudekjole, hvis du er gravid

Blive gift og få et barn er to af de vigtigste milepæle for en kvinde, men hvis du i øjeblikket laver begge så bort fra brylluppet forberedelse, du også nødt til at tænke montering ind i din brudekjole mens fejrer en baby bump, også! Du kan også finde kjoler, der skjuler en baby bule, hvis du ikke er i tanken om at annoncere en graviditet, før du sige dit "Jeg DOS."

Hvordan finder en brudekjole, hvis du er gravid. Kig på bryllup kataloger og brude magasiner.
Hvordan finder en brudekjole, hvis du er gravid. Kig på bryllup kataloger og brude magasiner.

Her er måder at finde en brudekjole, der vil bringe ud af din skønhed og gravide herlighed (sidstnævnte er helt op til dig, selvfølgelig!):

  1. Kig på bryllup kataloger og brude magasiner. Hvis du kan finde magasiner, at funktionen brudekjoler for forventer brude, købe disse uden en anden tanke. Du vil finde en masse spændende designs og stoffer, der vil gøre dig glød smukt på dit bryllup.
  2. Find din inspiration online. Bortset fra poring gennem brude magasiner, kan du også søge online for brudekjoler, at lidt skjule en baby bump så fokus vil være på dig på den store dag. Empire klippe eller A-line brudekjoler er normalt anbefales til kvinder, der ikke er helt klar til at annoncere, at en baby er på vej.
  3. Medtag en barsel pude i din montering. Nogle gange er det svært at forudsige, hvor hurtigt din mave vil vokse indtil bryllupsdag. Du må ikke tage nogen chancer og bringe en barsel pude med dig at bære under dit fittings. Dette vil hjælpe designeren afgøre, hvor meget stof, du bliver nødt til at gøre dig komfortabelt passer ind i kjole, når det er tid til at gå ned ad kirkegulvet.
  4. Købe noget off the rack. Det er et smart træk for en forventer bruden, fordi du bare kan gå ud og købe noget en uge før dit bryllup ... det er, hvis du ved, at der er en række forskellige designs off-the-rack på stormagasiner, hvor du bor. Skønheden i dette er, at du kan vente, indtil du kender din baby bump er vokset som forventet, så du ikke behøver at bekymre dig om at passe ind i din kjole perfekt på din bryllupsdag. Igen, du skal huske, at hvis du foretrækker at gøre det på denne måde, skal du have adgang til mere end én butik i dit område.
  5. Har det custom-made. Den snu observation af en designer kombineret med dygtighed af en dameskrædder / syerske vil sørge for du har den smukkeste brudekjole, der fejrer din kvindelighed og frugtbarhed. Hvis du har budgettet til at have din kjole custom-made, go for it. Det vil mindske din bekymring og lade dig fokusere på at tage vare på dig selv og barnet, indtil din tur til at opfylde den nette ved alteret.

En ting mere at huske: Da du gå ned ad kirkegulvet med en baby bump, skal du sørge for også bære barsel support undertøj, så dine feminine intriger holdes, hvor de skal være, og ikke jiggling rundt den røde løber. Du kan få "jiggy med det" på dansegulvet senere, når alle andre er også skylles med vin til at lægge mærke til.