E2y

Hvordan finder man en graviditet - safe afføring skyllemiddel

Forstoppelse kan være et problem

Forstoppelse kan være et problem, især når du er gravid. Der er også folk, der har kronisk forstoppelse og andre medicinske tilstande, der holder dem constipated. Der er forskellige produkter, der markedsføres som fæces blødgørere. Disse produkter kan hjælpe i din forstoppelse, men du skal være sikker på, at de ikke vil være farligt for dit barn. Den bedste ting at gøre, er at konsultere din læge om virkningerne af at tage en skammel skyllemiddel, når du er gravid.

Her er nogle fæces blødgørere, der er sikre for gravide kvinder:

  1. Colace - Colace, eller docusatnatrium er en taburet skyllemiddel, der gives til mennesker, der lider af kronisk forstoppelse. Det kan også bruges af gravide kvinder, der ofte er forstoppet. Docusat kan gives i tabletform, kapsler, og flydende form eller som en rektal klyster. Udover at blive brugt til at afhjælpe forstoppelse, er docusatnatrium også til at fjerne overskydende ørevoks.
  2. Metamucil - Metamucil er en fiber supplement og afføringsmiddel, der er givet til folk, der har svær forstoppelse. Det kan også gives til mennesker, der lider af irritabel tyktarm eller folk, der har hæmorider eller forstoppelse på grund af graviditet. Metamucil kan tages som kapsler, drikke blander i pulverform og også som wafers. Nogle af de varianter af Metamucil inkluderer pink limonade, orange og bær.
  3. Citracil - Dette er en anden forstoppelse relief afføring skyllemiddel, som kan tages af gravide kvinder. Det er også ideel at bruge Citracil når du har dit barn til at regulere afføring. Citracil kan tages i flydende form, eller den kan også tages som en pille. Folk, der lider af forstoppelse bruge denne medicin for at kunne få regelmæssig afføring.
  4. Fiber og vand - Hvis du ønsker en taburet skyllemiddel, som er naturlig, det bedste valg for dig er at have masser af vand hver dag. Du kan også øge dit indtag af fiber rige fødevarer. Dette vil hjælpe med at regulere din afføring og vil tage væk din forstoppelse. Nogle fiber rige fødevarer, som du kan spise er æbler med huden, grapefrugter, hindbær, pærer, blåbær og jordbær. Du kan også spise klid, korn, havre, avocado og linser.
  5. Mælk af magnesia - Mælk af Magnesia er magnesiumhydroxid i vand. Det anvendes som afføringsmiddel for folk med obstipation mod graviditet eller af andre grunde. Mælk af Magnesia kan købes i tabletform, kapselform og flydende form. Du kan vælge mellem forskellige varianter at gøre det lettere for dig at tage.

Disse er nogle af de valg

Hvordan finder man en graviditet - safe afføring skyllemiddel. Forstoppelse kan være et problem.
Hvordan finder man en graviditet - safe afføring skyllemiddel. Forstoppelse kan være et problem.

Disse er nogle af de valg, du har, hvis du er forstoppet på grund af din graviditet. Disse fæces blødgørere er anbefalet af læger. Det er bedre at tage naturlige fæces blødgørere end afføringsmidler og medicin. Hvis du stadig er forstoppet efter at have prøvet naturlige retsmidler, kan du kontakte din læge og se, hvilke afføringsmidler du kan og ikke kan tage så forskellige lægemidler har forskellige virkninger på mennesker. Hvad kan være sikkert for en anden kan være farligt for dig og dit barn.