E2y

Hvordan finder man en miniature topmave gris til salg

Pot Belly Svin har en stor snude

Topmave Svin har en stor snude, ses med sorte og hvide mønstre, og har skarpe stødtænder og holdbare hove. Hvis du sammenligner deres ører til almindelige racer, deres ører er trekant-formet og opretstående, og de har en flad hale. Pot Belly Svin kan leve op til en gennemsnitlig levetid på 4 to15 år. Deres vægt kan starte fra en ½ lb ved fødslen og gennemsnitlig 100 125 £. med den tid, de når deres 3-års løbetid alder.

Disse miniature grise er kendt for at have bundløse appetit, men er overraskende rene og nemt kan lære nye ting. På grund af deres evne til at blive uddannet, er nogle topmave grise købt som kæledyr, og er endda uddannet til at bruge en kattebakke eller doggy-dør. De kan endda blive taget ud til ture i en sele og snor.

Hvordan finder man en miniature topmave gris til salg. Find et velrenommeret lokal opdrætter online eller i nærheden af dit område, der kan sende din ordre eller tillade dig at afhente din topmave gris køb.
Hvordan finder man en miniature topmave gris til salg. Find et velrenommeret lokal opdrætter online eller i nærheden af dit område, der kan sende din ordre eller tillade dig at afhente din topmave gris køb.

Hvis du påtænker at købe en miniature topmave gris til at gøre ind i et hus kæledyr, så sørg for at finde ud af så meget som du kan om, hvordan man passer dem, før at bringe en ind i dit hjem. Der findes tilgængelige bøger online og i butikker for dig at forskning fra.

Små husdyr

Små husdyr, ligesom topmave grise, miniature heste, lav-line kvæg og dværggeder normalt erhverves som kæledyr for en hobby farm eller hjemme og er ikke købt til fødevareproduktion. Disse typer af dyr bruges til 4-H-projekter, dyrskuer og som personlige kæledyr. De er lettere at hæve og billigere at fodre og passe.

Her er hvordan man kan finde hvor man kan købe en miniature topmave gris.

Pot Belly Svin har en stor snude. Små husdyr.
Pot Belly Svin har en stor snude. Små husdyr.

  1. Find din lokale gård bureau, deres forlængelse agenter eller 4-H klub, som du kan spørge om lokale avlere, miniature svinebrug, eller ejere, der sælger topmave svin. Forlængelsesdelene midler kan være i stand til at give dig oplysninger om, hvem der sælger miniature dyr, eller når en nærliggende husdyr auktion kan være på vej hen.
  2. Seek henvisninger fra miniature topmave svin ejere, der kan være ved hjælp af svin til shows eller som kæledyr.
  3. Find et velrenommeret lokal opdrætter online eller i nærheden af dit område, der kan sende din ordre eller tillade dig at afhente din topmave gris køb. Der er topmave grise opdrætter lister tilgængelige online afhængigt af by eller stat du bor i. Hvis de ikke sælger på detailmarkedet, kan opdrættere kunne henvise andre opdrættere, der er tættere på din placering. De kan også være i stand til at hjælpe dig med at vælge og give tips om, hvordan du plejer din gris.
  4. Gå til dyrskuer eller auktioner i nærheden af ​​dig til at se de forskellige former for topmave grise til rådighed. Approach ejere og sælgere og forsøge at gøre et køb gennem dem eller en avler eller gennem en gård, de kan anbefale.

Én du har fundet dit valg opdrættere eller leverandører til at købe en topmave fra. Besøg deres gård eller placering og vælge den bedste topmave gris, du føler, du gerne vil købe og bringe hjem. Hvis det ville være en personlig kæledyr, så prøv at finde grisen, der fangede din opmærksomhed og kærlighed.