E2y

Hvordan finder man en pony til et barn

For mange små børn

For mange små børn er en pony en drøm pet, der er både charmerende og smukke. En masse forældre er dog hurtig til at afvise tanken om, at deres børn skal have en pony. I virkeligheden, dog kan en pony være en glimrende kæledyr for nogle børn. Her er hvordan du kan søge efter en pony til dit barn.

Engagement

Engagement. Først og fremmest afgøre, om dit barn vil være i stand til at tage sig af pony, og om dit barn har det nødvendige tilsagn om at holde en pony som kæledyr. En pony kan være en ganske høj vedligeholdelse kæledyr, da du bliver nødt til at give det nok græsningsarealer, hø som supplerende mad, en lade, og masser af opmærksomhed. Sørg for, at dit barn er gammelt nok og moden nok til at tænke på at kunne drage omsorg for pony. Desuden vil ponyer leve længe, ​​og du bliver nødt til at passe det i hele dens levetid. Husk, at en pony ikke bare være faldet ud på den lokale dyr ly efter dit barn træt ud af pony.

Rideundervisning

Hvordan finder man en pony til et barn. Engagement.
Hvordan finder man en pony til et barn. Engagement.

Rideundervisning. Barnet bør også tage rideundervisning, før du seriøst overvejer en pony for barnet. Børn er meget opsat på ridning en pony, første gang de ser en, men nogle børn vil faktisk få bange, når de er faktisk på toppen af ​​pony og ridning det. Ved at gøre dit barn gå gennem de rideundervisning, vil du være i stand til at afgøre, om dit barn rent faktisk kan ride hesten. Ellers vil der ikke være megen mening i at få pony, med mindre dit barn vil være tilfreds med blot at petting pony eller fodre den en lille smule af hø. Desuden vil pony skal udøves, hvilket er grunden til nogen har brug for at lære at ride pony.

Rubrikannoncer

Rubrikannoncer. Check de lokale aviser for opdrættere eller landmænd, der for nylig fået en ny pony. Der er nogle specialiserede dyrehandler der beskæftiger sig med eksotiske eller meget store kæledyr, herunder ponyer. Så meget som muligt, dog bør pony købes fra en opdrætter, der har erfaring i avl ponyer, der er sunde og med en god temperament. Ikke alle områder vil have pony opdrættere, dog. Hvis der ikke er opdrættere tilgængelige i dit lokale nærhed, bør du kigge ind online reklamer og online dyrehandler.

Kom pony. Når du beslutter at besøge ranchen, hvor ponyerne er fundet, sørg for at du ikke tager dit barn med dig. Børn har en tendens til at falde i kærlighed med den første pony, at de finder. Kærlighed ved første blik, er imidlertid ikke nok. Du er nødt til at sørge for, at pony er tam, ved godt helbred, og er nem at træne.

Test ride pony

For mange små børn. Rideundervisning.
For mange små børn. Rideundervisning.

Test ride pony. Endelig bringer dit barn og give ham for at teste ride pony. Her skal du tjekke at se, om pony obligationer godt med barnet. Også spørge sælgeren, hvis du vil blive tilladt at tage pony med hjem for et par dage, for at se, om pony kan lide det nye levested.

Med disse trin, bør du kunne finde en pony til dit barn til at holde.