E2y

Hvordan kan man vide en fyr flirter

Den hemmelige sprog fyre kan gøre det ganske vanskeligt at få øje på, når en fyr kan lide dig eller ej. Du er nødt til at læse mellem linjerne og noterer kropssprog signaler. Hvis du ved, hvad man skal passe på, vil du være i stand til at fortælle, hvis en fyr flirter med dig.

Han gør øjenkontakt med dig. Dette er en af de første ting du vil bemærke. Hvis en fyr kan lide dig, vil han holde udkig på din måde. Hvis du er for genert til at se, hvis han tjekker dig ud, så spørg en af ​​dine veninder til at tjekke for dig. Hvis du ændrer holdninger, og han forsøger at kran halsen for at se, hvor du er, chancerne er, at han synes du er interessant. Gå videre og se hans vej også. Hvis du kan lide hvad du ser, anerkender ham med et lille nik og en let smil.

Han smiler til dig

Han smiler til dig. Når du ser hinanden på tværs af lokalet, og han smiler til dig, chancerne er, at han er interesseret. Smil tilbage. Selv hvis du ikke kan lide hans udseende, kan han stadig være en ven i værkerne.

Han begynder at pynte

Hvordan kan man vide en fyr flirter. Han gør øjenkontakt med dig.
Hvordan kan man vide en fyr flirter. Han gør øjenkontakt med dig.

Han begynder at blære sig. Da han ser din vej, begynder han rykke på hans skjorte krave, justere sit slips eller gnide forsiden af hans skjorte? Når fyre er på jagt, de ønsker at sikre, at de ser deres bedste. Hvis han begynder at koble sine tommelfingre på hans bæltestropper eller begynder at swagger mod dig, han flirte. Han kan forsøge at møde dig med sin gode side og prøve at puste ud hans bryst eller stå en lille smule højere.

Han betaler en masse opmærksomhed til dig. Er han forsøger at få dig en drink? Er han forsøger at sidde ved siden af ​​dig eller foran dig? Når du ændrer sæder, han følge dig? Er han beder dig om at danse? Får han dit telefonnummer? Hvis en fyr flirter med dig, vil han gøre dig føles som du er den mest interessante person i rummet, og ingen andre er værd at hans tid. Det er alt sammen en del af charmen.

Han forsøger at røre dig

Han forsøger at røre dig. Da han hænder du din drink, føler du fingrene forsøger at børste mod din nogensinde så lidt? Når han fortæller dig en historie, han læne sig frem og forsøge at røre din skulder, hånd eller arm? Hvis en fyr forsøger at flirte med dig, vil han forsøge at se, hvor langt han kan skubbe de fysiske grænser. Det er hans måde at forbinde med dig og se, hvordan du vil reagere. Hvis du lader ham, og du giver de rigtige signaler, kan du være at holde hænder ved den tid er aftenen igennem.

Han vittigheder rundt med dig. Han vil forsøge at imponere dig med sin humor og humor, hvis han kan lide dig. Du vil bemærke at han ikke synes at sidde stille, men han vil bare ønsker at smile til dig, se på dit ansigt og forsøge at gøre samtale om noget.


Han begynder at pynte. Han begynder at blære sig.
Han begynder at pynte. Han begynder at blære sig.

Hvis han ikke forlader din side og forsøger alle mulige ting for at få din opmærksomhed, han er helt sikkert interesseret og flirte med dig. Dog være opmærksom på hans omdømme. Hvis du ved, at han gør dette på en regelmæssig basis med alle de kønne piger, kan du ønsker at genoverveje tilbringe tid sammen med en flirt. Ellers vil du tilbringe dit forhold ser ham gøre det samme med alle andre pige, der passerer.