E2y

Hvordan kan man vide, hvis du er en kærlighed narkoman

Kærlighed kan være en farlig element, hvis en person bliver afhængige af det

Kærlighed kan være en farlig element, hvis en person bliver afhængige af det. Uanset om du er afhængig af følelser af kærlighed eller den fysiske handling af kærlighed, afhængighed er farligt, fordi du giver kontrol til noget uden for dig selv. Lade længsel efter kærlighed bliver tidskrævende, drivende kraft i dit liv får dig til at springe fra forholdet til forhold uden nogen reel lykke. Følg disse trin, hvis du er klar til at vide, hvis du er en elsker narkoman.

  1. Spørg dig selv nogle alvorlige spørgsmål. Hvad mener du nyde om kærlighed? Har du trives på suset af nye kærlighed? Betyder det at være uden kærlighed gøre dig deprimeret eller angst? Hvordan kærlighed gavne dit liv? Tror du kærligheden gør dig til en gladere person?
  2. Nedskriv dine svar. Det er ikke nok at stille de spørgsmål. Du skal være villig til at ærligt besvare spørgsmålene. Ved at skrive dine svar ned for at se på senere, øger du dit potentiale til at være ærlig over for dig selv. Du vil også brug for disse svar i senere trin.
  3. Tag en kærlighed pause. Som med enhver afhængighed, er du nødt til at tage en pause. Stop forfølge kærligheden kold tyrker. Giv op relationer og jagter kærlighed til en bestemt periode. Braklægning en måned eller seks måneder at tage en kærlighed pause. Det bedste tidspunkt kan synes at være i slutningen af ​​et forhold, men hvis du vælger at starte din kærlighed pause efter et groft breakup, vil du brug for endnu mere tid til at komme sig.
  4. I pausen, være opmærksom på tegn på abstinenser. Dette skridt vil give dig et klart svar på spørgsmålet om, hvorvidt du er en elsker narkoman eller ej. I de første par uger af din kærlighed pause, kan du tilbringe tid med venner, hamle op med din husholdning og endda komme i form. Alle dine ekstra tid kan blive sat til god brug. Efter de første par uger, dog kan du løbe tør for ting at gøre for at distrahere dig fra din afhængighed. Dette tilbagetrækning indstilling i. Hvis du brænder for at gå ud for at finde en mand, eller hvis du er begyndt at føle dårligt om dig selv, har du nu ved, du er en kærlighed narkoman. Denne usikkerhed, du er begyndt at føle, er et tegn på at du er afhængig af kærlighed til boost af selvværd, det giver dig.
  5. Gennemgå dine svar fra trin to. Hvis du er næsten sikker på du er afhængig af kærlighed og er at finde din kærlighed bryde smertefulde, er du klar til dette skridt. Gå tilbage til spørgsmålene i trin et og de svar, du skrev ned i trin to. Læse dine svar. Har dine svar ændret? Eller er du klar til at bryde din afhængighed? Nu er det tid til fordybelse.
  6. Lær, hvad du elsker, andet end kærlighed. Find ud af om der er noget andet, du kan føle brænder for. Kan du nyder sport, læsning, film eller enhver anden aktivitet? Er du brænder for dit job? Nu, at tage de tidligere trin er at åbne dine øjne for din kærlighed afhængighed, kan du overveje, hvad der ellers har potentiale til at bringe lykke til dit liv.

Hvordan kan man vide, hvis du er en kærlighed narkoman. Spørg dig selv nogle alvorlige spørgsmål.
Hvordan kan man vide, hvis du er en kærlighed narkoman. Spørg dig selv nogle alvorlige spørgsmål.

Hvis disse trin har lært dig, at afhængighed af kærlighed og udøvelse af kærlighed er at holde dig fra virkelig at finde kærligheden, tage hjertet. Vel vidende, at du har en afhængighed er det første skridt til at komme af med det og komme videre med dit liv.