E2y

Hvordan lære en hund at ride en skateboard

Så hvad nu hvis din vens hund kan ryste?

Måske er du en af ​​de mennesker, der ikke vil nøjes med middelmådighed. Du er ikke tilfreds med at have din hund bare sidde, ophold og rulle rundt, du vil have ham til virkelig at imponere dine venner og naboer. En måde at sikre, at ville være at lære ham at ride en skateboard. Jeg ved, det lyder langt ude, men det kan gøres. Følg trinene nedenfor, hvis du og din hvalp er op til udfordringen.

Trin 1

Introducer din hund til skateboard. Opmuntre din hund til at snuse det, mens du vend det vise ham de forskellige dele. Spin hjulene for ham, så han ser de flytter. Placer skateboard på jorden og skubbe det, så han ser den samlede bestyrelse flytte. (Uanset hvad du gør selv, lad ham ikke løfte sit ben på dit bord!)

Trin 2

Har din hund sidde (bindes måske), mens du rider skateboard frem og tilbage. Han har brug for at se, at det kan være et bevægeligt objekt, så han ikke får bange

Trin 3

Vælg din hund op og sætte ham på skateboard. Han kunne være lidt forsigtig med dette, så sørg for at berolige ham med opmuntrende ord. Sætte alle fire poter på skateboard på en gang. Hvis han sidder, det er fint, det er mere vigtigt, at han får en fornemmelse for bestyrelsen. Hvis han virker ubehageligt, klappe ham indtil han slapper af. Må ikke gå videre trin 4, indtil han er afslappet.

Trin 4

Hvordan lære en hund at ride en skateboard. Introducer din hund til skateboard.
Hvordan lære en hund at ride en skateboard. Introducer din hund til skateboard.

Engang en lille boost hjælper. Mens han har alle 4 poter på brættet, forsigtigt skubbe brættet fremad et par fødder. Hvis du har brug for, lægge en beroligende hånd på ryggen.

Trin 5

Fra sidde til at stå. Hvis han sad i bestyrelsen, få ham til at stå på alle 4 poter og give ham en godbid, når han gør det.

Trin 6

Endnu en gang skubbe brættet bagfra. Forsigtigt tage hans ryg højre pote og løft det af skateboard ned på jorden. Propel ham frem med sin egen pote at vejlede ham.

Trin 7

Så hvad nu hvis din vens hund kan ryste? Har din hund sidde (bindes måske), mens du rider skateboard frem og tilbage.
Så hvad nu hvis din vens hund kan ryste? Har din hund sidde (bindes måske), mens du rider skateboard frem og tilbage.

3 poter er altid godt. Fortsætte med at øve at sætte sin pote på jorden og skubbe brættet fremad med sin pote. Gentag dette, indtil han føler konstant på tavlen med sine andre 3 poter.

Trin 8

Det er tid til at give slip. Sidst slap hans pote og se, om han vil overtage sagen på egen hånd.


Vær tålmodig med denne avancerede trick. Det kan tage ham et stykke tid at forstå det, det er ikke dit grundlæggende rullende over efter alle!