E2y

Hvordan laver baby-sut shower favoriserer

Der er ingen bedre ind i en baby shower end søde baby-sutter

Der er ingen bedre ind i en baby shower end søde baby-sutter. Sikker nok, gæsterne og endnu vigtigere mor-til-være vil nyde denne slags godbidder. Så hvorfor ikke frivilligt til at gøre disse godbidder til en ven? Processen er lige let, for ikke at nævne endnu projektet er så sjovt at gøre. Her, så tjek disse instruktioner for at hjælpe dig med at komme op med søde og søde baby-sut godbidder til den kommende baby shower:

  • Shop for de ting, du har brug for dette projekt. Glem ikke at få disse ting, når du tilfældigvis til at gå til en shopping: hvid Tic Tac pastiller, runde Livredder hvide pastiller, mælk, slik sukker, og gavebånd.
  • Gør spiselige lim til projektet. De to slags pastiller skal limes sammen, så de kan danne en baby sut. Da disse godbidder er spiselig, skal du kun bruge spiselig lim, når du gør dette projekt. Start med at blande en kvart kop sukker og adskillige mælk dråber. Vær opmærksom på, at du har brug for at få en tyk konsistens til din blanding. Du kan tilføje flere dråber af mælk indtil det tidspunkt, du nå den nødvendige tykkelse af spiselige lim.
  • Forbered pastiller til baby shower behandle projekt. For at give dig et stort billede af projektet, du har brug for en Tic Tac og to Livredder pastiller i én baby shower favor. Pak alle de pastiller, at du vil blive omdanne til søde baby sutter.
  • Arbejdet på bunden af sutten. På dette tidspunkt har du til at arbejde først med lifesaver pastiller. For at starte sutten favor, dip en kant af en redningskrans i den spiselige lim og derefter placere det over det andet Mønts midterhullet. Den første mint vil tjene som sutten håndtag, mens den anden er sutten base. Lad projektet tørre for omkring 20 til 30 minutter, inden du går videre til næste trin. Gentag disse trin, indtil det tidspunkt, du har nok antal sut favoriserer for partiet allerede.
  • Tilsæt tic tac mynte til de limet lifesaver pastiller. Dyp mynte i den spiselige lim og derefter indsætte denne Tic Tac slik i Lifesaver Mønts hul. Den Tic Tac mint vil danne brystvorten af ​​sutten. Du kan bruge en Jelly Bean stedet til dette formål. Gør dette trin for alle baby-sut favoriserer. Derefter lad hver sut tørre i 15 minutter eller mere.
  • Afslut favoriserer ved at dekorere hver af dem med en gavebånd. Få curling bånd i pastelfarver og binde den til hullet i håndtaget på sutten candy. Klippede snoren som nødvendigt og krølle det med brug af saks eller blyanter.
  • Serveres behandler i en skål eller kurv. Showcase baby sut godbidder ved at arrangere dem i farverige beholdere, såsom en dejlig kurv eller en dekorativ skål.


Er det ikke disse baby shower favoriserer let at gøre

Hvordan laver baby-sut shower favoriserer. Shop for de ting, du har brug for dette projekt.
Hvordan laver baby-sut shower favoriserer. Shop for de ting, du har brug for dette projekt.

Er det ikke disse baby shower favoriserer let at gøre? Selv uden en ekstra hånd til at hjælpe dig, kan du med held oprette disse søde små favoriserer at overraske mor-til-være, og også gæsterne. Du kan endda vælge at gøre en masse af disse godbidder og arrangere dem i personlige skåle. Du kan give disse behandler væk til gæsterne til at tjene som deres erindringer til arrangementet.