E2y

Hvordan laver drivtømmer for et akvarium

Vandplanter såsom fjerkoste og søanemoner er almindeligt anvendt som dekorative ornamenter i akvarier. Disse planter, når de anvendes som dekorationer skal forankres på et bestemt sted for dem ikke at flytte eller glide rundt. En god dekorativt ornament, at man kan overveje at bruge er drivtømmer. I modsætning havplanter, behøver drivtømmer ikke forankres, da de altid vil synke i bunden af ​​tanken. Drift kommer i interessante former størrelser. Når det bruges, kan de fungere som huler til fisk og kan tilføje, at særskilt flare til dit akvarium.

Vælge den perfekte brik

Hvordan laver drivtømmer for et akvarium. Vælge den perfekte brik.
Hvordan laver drivtømmer for et akvarium. Vælge den perfekte brik.

Vælge den perfekte brik. Du skal starte med at lede efter et stykke drivtømmer, som du vil arbejde på. Dette trin er en af ​​de mest spændende en som folk finder det virkelig tiltalende at arbejde på det stykke træ, som de selv har fundet. Husk at tage det langsomt som du ikke bare kan bruge nogen form for drivtømmer, som du scavenge. Dette er fordi du ikke ønsker at forurene vandet i dit akvarium forårsager dine fisk til at dø. Hvis du ikke har meget viden om drivtømmer, så det betaler sig at gøre lidt forskning og få viden om det, før du springer lige til at sætte det inde i dit akvarium. En hurtig tip, som du kan følge, når du vælger den perfekte stykke, er at kigge efter den ene, som ser alderen, eller at der forekommer ulykkelige og har været udsat uden for en lang tid. Disse kan findes i vandet eller i skoven, og du gerne vil holde øje med det unikke i dens form.

Forbered drivtømmer

Forbered drivtømmer. Tør træstykket ved at vaske det. Når ren, vil du gerne fjerne overdreven bark ved stripning det ud sammen med andet affald, der kommer med det stykke træ. Du vil også nødt til at fjerne overskydende grene. Rengøring vil sørge for, at alle disse ikke vil flage ud inde i akvarium.

Behandl drivtømmer

Behandl drivtømmer. Få en container stort nok til dit træ til at passe i. Forbered en blegemiddel og varmt vand løsning. Følge en ene er at ti forhold for denne - en del blegemiddel, ti dele vand. Soak træstykket i løsningen, og sørg for, at det er fuldt dækket. Lad drivtømmer til at sidde i denne løsning for i mindst tolv timer. Når det er gjort, vil du så nødt til at smide vand og forberede en anden løsning efter samme ration. Soak træet igen i den nye løsning og lad det sidde i yderligere tolv timer. Det næste skridt at tage træ og suge drivtømmer i en dechlorinator løsning for yderligere to timer. Herfra videre til at flytte træet i en beholder med varmt vand. Lad det der for endnu yderligere tolv timer. Den sidste opgave er at gøre det muligt for drivtømmer helt tørre. Denne sidste opgave kan tage flere dage, afhængigt af klimaet eller vejret. Enten måde, er det vigtigt for drivtømmer helt tørre.

Kontroller og vedligeholde drivtømmer

Vælge den perfekte brik. Forbered drivtømmer.
Vælge den perfekte brik. Forbered drivtømmer.

Kontroller og vedligeholde drivtømmer. Det foreslås for dig at gøre en regelmæssig kontrol på farven, og pH i dit akvarium vand. Skulle du se nogen misfarvning, kan du blot behandle dette ved iblødsætning drivtømmer igen i vand, indtil du ikke kan se nogen yderligere tegn på ændringer, når det kommer til farven på vandet.

Engagere sig i en gør-det-selv drivtømmer projekt for dit akvarium er noget, der er sjovt og samtidig meget praktisk. Det er meget billig måde at dekorere dit akvarium og udgør at være en god måde for dig at vise din drivtømmer kunstværk, der giver dig denne følelse af stolthed og realisering.