E2y

Hvordan laver egern mad

Egern Kærlighed Peanuts
Egern har en umættelig appetit for nødder, agern og visse typer af frø fra træer. Som enhver ivrig egern kæreste vil bevidne, egernet personlige favorit behandler er en ristet peanut. Selv om de vil nøjes med den rå, grønne type som godt.

Alligevel vil egern foder til de fleste enhver form for nødder, agern eller frø, de kan finde. Det kan være overraskende at vågne op en sen efterårsdag til lyden af ​​et egern ligger højt i en kornel træ chomping væk på de bittesmå røde frø af kornel blomst.

Egern er meget intelligente væsener

Egern er meget intelligente væsner. Så kan de ofte blive skadedyr, hvis de kommer for tæt på de tagrender eller tag i et hjem. Uundgåeligt, den næste ting du ved, er de at bosætte sig i loftet. Derfor det gamle aksiom, "Squirrels In The Attic". Egern foder i op til 6 timer om dagen, afhængigt af årstiden. Vinteren er ikke en afskrækkende, enten. Så længe de har en rede i at gå i dvale på de koldeste vinterdage, eller når sneen forhindrer deres bevægelse, egern er naturlige elskere af frihed og udendørs.

Forberedelse En Squirrel MenuTo lære at lave egern mad

Forberedelse af en Squirrel menu
At lære at lave egern mad, bare huske deres yndlings ting. Glem ikke, at de ikke har nogen betænkeligheder ved at hjælpe sig selv til fuglefrø i udendørs birdfeeders. Egern kan klatre op til fantastiske højder, når fancy strejker dem. Brug fuglefrø foderautomater med hætter og dæksler, hvis du ønsker at sikre dine fjedrede venner af et måltid. I mellemtiden forbereder et egern menu med strategi. Selvom egern vil spise næsten enhver madrester, det er virkelig ikke sundt for dem at gøre det. Gør egern mad fra forskellige typer af frø som solsikke, græskar, squash, hirse, rug eller soja frø. Egern faktisk er tiltrukket af en fodring fad, der har flere forskellige teksturer og størrelser. Vælg frø og tilføje tekstur med jordnødder, agern, æble skind og skiver, dehydreret figner, dadler og rosiner. Dette er et egern mélange der er uimodståelig for egernet sans for smag og lugt.

Hvordan laver egern mad. Egern er meget intelligente væsener.
Hvordan laver egern mad. Egern er meget intelligente væsener.

Vinter Squirrel Food
Det er lidt mere vanskeligt i vinteren til at levere mad til egern på grund frostgrader. Egern vil stadig være ud og om fouragering for et måltid, hvis de er sultne nok. Find egernet fodring område væk fra huset. Hold tagrender fri for den slags snavs, der egern overveje tre-retters menuer. Selv om tagrender har beskyttelseshætter kan egern kløer stadig grave ned inde for en fristende godbid, hvis ønsket er overvældende eller det kolde vejr har ikke givet nok næring. Prøv at bruge lidt af oksetalg med nødder, frø og tørrede frugter. Den oksetalg vil hjælpe med at holde de kombinerede ingredienser fra sprede i vinden.