E2y

Hvordan laver hamster legetøj

Hamstere er søde og elskelige kæledyr

Hamstere er søde og elskelige kæledyr. Det er sjovt at se dem i buret, da de gnaske på deres mad, jage hinanden rundt eller bare sidde stille som i søvn. Men meget gerne større kæledyr som hunde og katte, hamstere også nødt til at lege med legetøj. Der er ledige hamster legetøj i dyrehandler, og du kan let købe en, hvis du vil. Men du nødt til hele tiden købe nyt legetøj til at holde op med din hunds udholdenhed og niveau af energi, hvilket kan være dyrt.

Hvordan laver hamster legetøj. Rocker eller swing.
Hvordan laver hamster legetøj. Rocker eller swing.

For at spare penge af hyppige køb, kan du lave dine egne hamster legetøj med disse materialer: tape, snor, Legoklodser, sakse, pap rør, (fra toiletpapir ruller), hårdt pap, farvede markører eller farveblyanter, stumper af træ, stykker af træ (en tomme fedt og fire inches lang), Lego tog, klud (eller læder) og lim pistol. Med disse materialer, vil du være i stand til at gøre disse forskellige legetøj:

Rocker eller svinge

Rocker eller swing. Klip et stykke stof fra en gammel skjorte eller læder fra en gammel sko eller taske. Med en limpistol, holde begge ender af disse materialer på stumper af træ (omkring tre inches lang og en fjerdedel tomme fedt). Lav to separate stativer ved at lime stykker træ sammen (en tomme fedt og fire inches lang), således at de danner en T. Deltag i to stande i bunden med et enkelt stykke træ, der stadig bruger din lim pistol. Lav to huller på begge ender af læder eller klud. Sæt strenge i hullerne og binde dem til standen.

Labyrinth

Labyrinth. Konstruere en labyrint-lignende struktur med legoklodser. Bare slutte brikkerne sammen og tilpasse dem side-by-side. Forsøge at skabe zigzag eller U-mønstre for hamstere at køre rundt. Indsæt bittesmå flag i mellem og ved endepunkter af labyrinten, så du kan observere, hvis dit kæledyr kan dechifrere puslespillet.

Tog-serien

Hamstere er søde og elskelige kæledyr. Labyrinth.
Hamstere er søde og elskelige kæledyr. Labyrinth.

Tog serie. Du kan gøre et tog serien ved hjælp af tyk pap udskæringer. Du kan mode pappet i firkanter. Saml dem sammen med et bånd. Gør omkring fire eller fem pap firkanter med små vinduer på begge sider af hver firkant. Sørg for at begge ender af toget er åbne, så de hamstere kan gå ind og ud gennem dem. Men vinduerne bør være mindre end størrelsen af ​​dine hamstere, så de vil ikke være i stand til at passere, og dermed tvinge dem til at bruge de endelige åbninger.

Klubhuset. Du kan lave et hus for dine hamstere også, og mærke det "Club House". Det gode ved at gøre din egen hamster legetøj er, at det bliver også spilletid for dig, og du kommer til at have det sjovt så godt. Brug toiletpapir rør som søjler. Du kan have fire søjler, ligesom du ville gøre for et rigtigt hus. Lad rørene stå otte inches fra hinanden og lim dem på et stykke tyndt træplade. Placer et tag over kolonner eller søjler og vedhæfte vægge på siderne ved hjælp af hårdt pap. Skære små huller på væggene for vinduerne. Du kan dekorere huset ved at lime små stykker af farverige klud på vinduerne til at tjene som gardiner.

Ved hamster legetøj

Ved hamster legetøj, sørg for at bruge kun lette materialer. Brug aldrig stål eller aluminium, fordi de kunne være farlige for dit kæledyr. Anvendelse af søm, tegnestifter og stifter bør også undgås for at sikre sikkerheden af ​​disse bittesmå dyr.