E2y

Hvordan laver hund trin

Making skridt til hunde har en masse fordele for både dig og dit kæledyr. For én, hjælper det dit kæledyr manøvre tricky rum, såsom når den skal komme ind og ud af din bil. For det andet er din elskede lodne ven beskyttet og vendte så langt væk fra fall-relaterede skader som muligt. Making skridt til hunde kan faktisk gøres ret i dit eget hjem, uden at du uddelingen af ​​alvorlige dollars på projektet. Her er de trin for at foretage skridt til hunde ved hjælp af en robust skum produkt.

Køb robust polystyren skum

Hvordan laver hund trin. Køb robust polystyrenskum.
Hvordan laver hund trin. Køb robust polystyrenskum.

  1. Køb robust polystyrenskum. Polystyrenskum er mere almindeligt kendt som Styrofoam. Du kan bruge polystyrenskum med tilstrækkelig tykkelse og tæthed til at lave holdbare skridt for dit kæledyr hunde. Dette produkt kan normalt erhverves fra store polstring leverancer butikker eller hjem forbedring butikker. Hvis der er nogen i dit område, så kan du vælge at købe online. Igen, sørg for, at du angiver tykkelse og tæthed, så for ikke at få en Styrofoam, der vil hule i, når trådt på af dit kæledyr hund. Køb tre separate Styrofoam stykker. Den første blok af Styrofoam skal måle 4 "i højden, 12" i bredden og 12 "længde. Den anden blok skal være 4" i højden, 12 "i bredden og 20" i længden. Endelig bør den tredje blok måles ved 4 "i højden, 12" i bredden og 28 "i længde.
  2. Sørg for at bruge den rigtige form for klæbemiddel til projektet. Styrofoam smelter, når det kommer i kontakt med specifikke kemikalier, der er til stede i nogle adhæsive produkter. Og når Styrofoam smelter, det frigiver en cocktail af skadelige gasser. Når du køber lim for projektet, så sørg for, at du tjekke etiketten. Må ikke købe dem, der er blevet blandet med olie, da disse typer straks vil smelte Styrofoam ved kontakt. Gummi cement og spray på klæbemidler er dine bedste muligheder for dette specifikke projekt. Start processen med at gøre hund trin.
  3. Få den første blok og anvende tilstrækkelige mængder af klæbemiddel på bunden. Fastgør den limede del på toppen af ​​den anden blok af styrofoam. Du kan lade de to forenede blokke til at tørre ud, hvis det er nødvendigt. Når det er tørt og sat fast, få de nyligt tiltrådte Styrofoam blokke og sætte tilstrækkelige mængder af klæbemiddel på bunden af ​​større blok. Fastgør den limede del på toppen af ​​den tredje blok og lad det tørre.

Hvis du ønsker at gøre hunden skridt farverige

Hvis du ønsker at gøre hunden trin farverige, så kan du vælge at sy et aftageligt betræk lavet af vaskbart stof. Du kan også få hunden trin malet på, hvis du ønsker. Igen, ikke gør brug af maling, der har petroleum. Anvende dem, der er vandbaserede at undgå smeltning af styrofoam.